MusicMaker Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ρε παιδια τι γινετεε εδω περαα εχω ενα l2j interlude pack Και δεν μου διαβαζει τν buffer μου λεει συνεχεια you dont meet the cryteria ενω εχω κανει ολα οσα λεει εδω... http://b3.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=33769.0 οσες buffer και αν αλλαξω ολο το ιδιο μου λεει...
0 FighterBoss Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Διάβασε αυτό. Σίγουρα θα σε βοηθήσει με αποτέλεσμα να περάσεις σωστά την buffer που θες :) . http://b3.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=113154.0
0 MusicMaker Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 παλυ το ιδιο λεει και κανω ακριβος οτι λεει :SSS μηπως να μου δωσεις εναν scheme buffer αν μπορεις να βρεις γιατι δεν βλεπω να δουλευουν :P
0 FighterBoss Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 παλυ το ιδιο λεει και κανω ακριβος οτι λεει :SSS μηπως να μου δωσεις εναν scheme buffer αν μπορεις να βρεις γιατι δεν βλεπω να δουλευουν :P Σιγουρέψου ότι κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ ότι λέει ο οδηγός πάλι. Σίγουρα κάτι κάνεις λάθος,γιατί όλες οι buffer δουλεύουν σε όλα τα pack...πόσο μάλλον σε l2j.
0 MusicMaker Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 οταν λεει - Σιγουρέψτε πως το NPC που χρησιμοποιείτε ως Buffer, είναι τύπου "L2NPCBuffer", και τίποτα άλλο όπως Merchant, L2Teleporter, κτλπ. εννοει μεσα στν db?
0 FighterBoss Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 οταν λεει - Σιγουρέψτε πως το NPC που χρησιμοποιείτε ως Buffer, είναι τύπου "L2NPCBuffer", και τίποτα άλλο όπως Merchant, L2Teleporter, κτλπ. εννοει μεσα στν db? Άνοιξε το SQL από την buffer και τσέκαρε εκεί που λέει Type: .... Πρέπει να λέει L2NPCBuffer
0 MusicMaker Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 μολις το κανω αυτο μου λεει στο GS ολο το id του buffer και απο διπλα class : null και δεν ανοιγει ποτε ο σερβερ...
0 MusicMaker Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 lock παιδες το εφτιαξα :) σε ευχαριστω παρα πολυ FighterBoss <3
Question
MusicMaker
ρε παιδια τι γινετεε εδω περαα εχω ενα l2j interlude pack Και δεν μου διαβαζει τν buffer μου λεει συνεχεια you dont meet the cryteria ενω εχω κανει ολα οσα λεει εδω...
οσες buffer και αν αλλαξω ολο το ιδιο μου λεει...
8 answers to this question
Recommended Posts