Jump to content
  • 0

[HELP]HELP WITH database_installer.bat

Question

Posted

here i will show you pictures of my problem

~~~~database_installer.bat~~~~~

5jz3m1.png

i have the database on navicat and the l2jdb inside....should i change the settings that it is giving me? like root?

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

φιλε εχω back up για το l2jdb ολα ετοιμα εχω και packs να στα δωσω ρε φιλε να μου κανεις εσυ τον σερβερ πλζ?

• 0
Posted

δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα ρε μαν απλά πριν το τρέξεις κάνε στο αρχείο αυτό δεξί κλικ/επεξεργασία(edit) και βάλε την διαδρομή της mysql σου μέχρι και το bin δεν θυμάμαι σε ποια ακριβώς σειρά αλλά αν το ανοίξεις θα δεις εκεί που έχει την παλιά διαδρομή βάλε εσύ την καινούρια (πάντως είναι από τις πρώτες σειρές, θα το καταλάβεις σίγουρα εύκολα) save και μετά τρέξτο ξανά.... Μετά θα δεις τις επιλογές που σου δίνει ανάλογα με την έκδοση του mysql που έχεις...... Ή f θα σου ζητήσει 2 φορές ή όπως τώρα το y.

• 0
Posted

δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα ρε μαν απλά πριν το τρέξεις κάνε στο αρχείο αυτό δεξί κλικ/επεξεργασία(edit) και βάλε την διαδρομή της mysql σου μέχρι και το bin δεν θυμάμαι σε ποια ακριβώς σειρά αλλά αν το ανοίξεις θα δεις εκεί που έχει την παλιά διαδρομή βάλε εσύ την καινούρια (πάντως είναι από τις πρώτες σειρές, θα το καταλάβεις σίγουρα εύκολα) save και μετά τρέξτο ξανά.... Μετά θα δεις τις επιλογές που σου δίνει ανάλογα με την έκδοση του mysql που έχεις...... Ή f θα σου ζητήσει 2 φορές ή όπως τώρα το y.

sostos
  • 0
Posted

paidia i lysh einai na pate st navicat svinete t l2jdb t anoigete patate y gia na sas ftia3ei t l2jdb kai meta -h

kai etoimoi :)

Αφού βρήκες τη λύση, locked.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...