Jump to content
  • 0

[Help] Duplicate Characters

Question

Posted

Kalispera all,

So...Exw to exis provlima...

Otan kapios char gia kapio logo faei crit error...meta prospa8ei na kanei log in alla de ginete...kai sto Gameserv vgazei to minima Duplicate Characters?Closing both (char name).

Na dosw tis exis plirofories sxetika....otan koitaw sto admin panel ton dixnei akomi on...enw exei faei to error...opote profanos gia auto de ton afinei na kanei log in me ton idio char pali....kai kick na kanw pali den alazei kati....Gia na mporesei na xanampei prepei na ginei rr o gameserv

Prin kanw to post epsaxa ola ta posible fix ka8os kai genika se polla kai diafora forum...alla den egine kati....

Sta perisotera forum san lisi einai h alagh tou L2World.java

Kata tin tapini m apopsi(den exw asxoli8ei me java alla genika gnorizw apo pc) gia kapio logo de ginete update to status tou character otan troei crit error me apotelesma na sinexizei na ton dixnei on line...

So...an kapios gnorizei se pia arxeia java 8a mporouse na iparxei to provlima...kai ton sxetiko kodika 8a eimoun eunomon....

PS: Xrisimopiw ena interlude Equal pack pou enoite exw ton pigeo kwdika...

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Euxaristw....

Genika den exw antimetopisei kapio allo sovaro provlima....toso sta skill oso kai genika...sti Faction manager eixe ena 8emataki,ok to vrika.

H ali8eia einai vevea oti sto Faction mode de xrisimopieis ta panta ola....opote isos gia ayto na min ida kapio allo....

• 0
Posted

Otan kapios faei crit error...sinexizei na ton dixnei on-line, kai otan paei na kanei log in ton petaei....ston gameserv vgazei to minima Duplicate characters?Closing both (char name)

• 0
Posted

Otan kapios faei crit error...sinexizei na ton dixnei on-line, kai otan paei na kanei log in ton petaei....ston gameserv vgazei to minima Duplicate characters?Closing both (char name)

oso k na testara t pack pote dn m ebgale tetio error.Duplicate characters 8a pei oti ekanan char log in me idio onoma isos i me idia ip.mhpws phra3es kati apo to pack?pragmatika dn egine pote tetio prama s emena [ 1 mhna t eixa st server m apla t ekana share manisio]