LuCkYsTrIkE* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 guys paw sto freya pack na anoi3w to l2jconfig pou kanoume tis ri8misis kai den anoigei..mipws 3erei kaneis ti pezei? Quote
0 LioNtaraki Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 deksi klic anigma me ola ta programata kai simiomatario tora ama ftei to pc sou den ksero Quote
0 LuCkYsTrIkE* Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 deksi klic anigma me ola ta programata kai simiomatario tora ama ftei to pc sou den ksero no sta configs,ena programataki eine pou ru8mizeis ola ta configs mazi ena para8uraki.. Quote
0 ~Pants0*~ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 no sta configs,ena programataki eine pou ru8mizeis ola ta configs mazi ena para8uraki.. gia koita mipws leipei kapio programa psa3to dn 3r..ti na s pw den exw asxoli8ei me freya akoma.. Quote
Question
LuCkYsTrIkE*
guys paw sto freya pack na anoi3w to l2jconfig pou kanoume tis ri8misis kai den anoigei..mipws 3erei kaneis ti pezei?
3 answers to this question
Recommended Posts