AlexMaN™ Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Αγόρασα ένα καλώδιο JACK σε 2 JACK .. και θέλω να χωρίσω σε ηχία και ακουστικά με το VitrualDJ και με τα ακουστικά να ακούγετε το ένα τραγούδι και με ηχία το άλλο τραγούδι.. (Παρακαλώ να απαντισουν μόνο όσοι ασχολούνται με ηχία, ηχοσυστήματα και κονσόλες DJ..)
billishoho Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Filarako 8es E3wteriki karta hxou gia auth ti douleia...
HellRanger Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Φίλε εγώ για το Virtual Dj έχω την κανονική κάρτα ήχου και μία εξωτερική και έχω τις εξής ρυθμίσεις: Inputs: None Outputs: HEADPHONES: Master: First card / Headphones : Second card Second card: 2 CARDS: Ηχεία (Realtek Hight Definition Audio) Ηχεία (2- USB Headphone Set) Εικόνες: Παίζουν ταυτόχρονα δύο κομμάτια στα ηχεία! Στα ακουστικά το Deck 1. Παίζουν ταυτόχρονα δυο κομμάτια στα ηχεία! Στα ακουστικά το Deck 2. Παίζει στα ηχεία το Deck 1 και στα ακουστικά το Deck 1. Παίζει στα ηχεία το Deck 1 και στα ακουστικά το Deck2. Παίζει στα ηχεία το Deck 2 και στα ακουστικά το Deck 1. Παίζει στα ηχεία το Deck 2 και στα ακουστικά το Deck 2. Μπόρεσες να καταλάβεις;
AlexMaN™ Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Φίλε εγώ για το Virtual Dj έχω την κανονική κάρτα ήχου και μία εξωτερική και έχω τις εξής ρυθμίσεις: Inputs: None Outputs: HEADPHONES: Master: First card / Headphones : Second card Second card: 2 CARDS: Ηχεία (Realtek Hight Definition Audio) Ηχεία (2- USB Headphone Set) Εικόνες: Παίζουν ταυτόχρονα δύο κομμάτια στα ηχεία! Στα ακουστικά το Deck 1. Παίζουν ταυτόχρονα δυο κομμάτια στα ηχεία! Στα ακουστικά το Deck 2. Παίζει στα ηχεία το Deck 1 και στα ακουστικά το Deck 1. Παίζει στα ηχεία το Deck 1 και στα ακουστικά το Deck2. Παίζει στα ηχεία το Deck 2 και στα ακουστικά το Deck 1. Παίζει στα ηχεία το Deck 2 και στα ακουστικά το Deck 2. Μπόρεσες να καταλάβεις; Φίλε είσαι θεός...Σου δίνω 5κ Adenas επειδή με βοήθησες πάρα πολλή.(Όταν έκανα το pc βαριόμουν να βάλω την εξωτερική κάρτα ήχου και άφήσα της μητρικής.. θα κάτσω τώρα να την βάλω :D ευχαριστώ) Lock It!
Recommended Posts