Spidey* Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 απλά φοβάσε μην κάνεις ορθογραφικά λάθη ! Μπα μην το λες... εγω γραφω πιο αργα με τα ελληνικα γιαυτο!!! αλλιως απο ορθογραφια καλα τα παω!!
kokkinidisjim Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 dn ime ego ratsistisa afti ine albani...:P
Reptant_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Αγνοωντας το τι ειπατε πριν ενα εχω να πω ο Interpid το εκανε!
Spidey* Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 dn ime ego ratsistisa afti ine albani...:P ρατσιστισα?? χαχαχαχαχα !!!! και το οτι ειναι αλβανοι δεν λεει τιποτα, μην νομιζεις οτι οι αλλες εθνικοτητες ειναι καλυτερες!
Versus Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Όλα είναι θέμα ανατροφής.. το πως θα σε μεγαλώσουν οι γονείς σου. Ξέρω αλβανούς που είναι και γαμώ τα παιδιά, δεν θα πρεπε να κρίνετε ολόκληρο λαό μόνο από την συμπεριφορά μερικών.
Reptant_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Όλα είναι θέμα ανατροφής.. το πως θα σε μεγαλώσουν οι γονείς σου. Ξέρω αλβανούς που είναι και γαμώ τα παιδιά, δεν θα πρεπε να κρίνετε ολόκληρο λαό μόνο από την συμπεριφορά μερικών. Πωπω πως με εξεφρασε αυτο... Και εγω ειμαι ρατσιστης καμια φορα προς ορισμενα θεματα προς τους αλβανους,αλλα δεν διαφερουν καθολου απο τους ελληνες,μην πω σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι πολυ καλυτεροι
Noble® Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 an dn mporeis sta ellhnika asto ... grafe greeklish dhlwne agrammatos k upegrafe me stauro...m bghkan ta matia me tosa or8ografika
UnholyPow3R Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ειμαστε ρατσιστες.. απλα ετυχε τωρα αφτη οι σιγκεκριμενη ομαδα αλβανον να εινε σκατοαλβανη. δεν ειναι ολοι ετσι μην το παρακανουμε..
MhtCeR™ Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 όλοι είναι ρατσιτσές θέλουμε δεν θέλουμε. απλά έχει βγει σε μέρικους το όνομα για κα καλύβονται οι άλλοι. /agree (kai vgike se emas gt dn xwneuoume tous alvanous :p)
Recommended Posts