shadowsoul Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 geia sas thelo na rotiso kati ama kserete diladi eho ftiaksi ton server ola oti hriazete na peksi online ala den pezi mipos kserete ti mbori na ftei ??
shadowsoul Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 lol eho re c kai den ksero giati den ginete na mboune i ali.............
geoten Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 kane search sta topic pou exoun fiaksei gia tous l2j.. kai ksanarxise to apo tin arxi gia to online.. sunithos uparxoun kapia simia pou athela mas mporei na ta paralipsoume!!
shadowsoul Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 epsaksa ala den brika mipos ehis bri kapou esi ama ehis pes m link..
shadowsoul Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 telika brika aniksa ta ports 2106 7777 9014 ala tpt to modem ine speedtouch ti alo na ftei...
Spiros Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Filarako....to mono pou mporei na ftaiei einai: 1) na mn exeis ftia3ei swsta ta external IP sto login.cfg kai sto server.cfg ( vazeis tin wan ip ---> http://whatismyip.com 2) h na mn exeis anoi3ei swsta ta port sto router s.....sto IP Address vazeis auto pou s dinei to ektelesh/command/ipconfig Elpizw na se voh8isa :):):)
zusss Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dn exeis anoiksei ta port sto rooter s h dn exeis to log in ston server s! pistevw na se voithhsa!
l2expert Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 xriazese to periboito programataki no-ip kanis ena kodisko ke kanis ke name as poume px mplampla.no-ip.org h ti alo tha balis ke bazeis mesa ston server comfing afto to name pou bales ke ston loginserver comfing afto to name pou bales ke to kanis to programataki na trexi me tin ekinisi ton windws ke etsi i aloi tha mpenoune me system no ip ke mesa sto l2.ini bazeis to name tha xexnousa na se lega
l2expert Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 kane register sto no-ip ke tha mpenoune me system des ke odigies http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=17834.0
MariosGr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Lepon 0on Prp na xeis internet :P:P:P:P 1on 8es Static Ip h No-Ip(to opoio Den m kanei douleia, isws gt pinw..) 2on PortFowrard(nomizw pws eipes oti ekanes.... 8elei k thn 80) 3on Na ru8miseis ta cfg files 4on Den kserw kalh tuxh :P
vagaspyr Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ola ayta pou sou eipan ta paidia + 1 akoma na kaneis ena tsek pas enarksi programata boi8imata grami entolon kai grapse /configip 8a s pei tin ip sou ayti tis ip 8a valeis kai sto modem mazi me tis ports.des to isws work. meta paizeis kai me static ip apo site opws proaneferan ta paidia
Recommended Posts