Jump to content

Question

Posted

Γεια χαρα! server που δουλευε μια χαρα σε home pc τον ανεβασαμε σε dedicated γινανε ολα σωστα  compile κ.τ.λ και την ωρα που παμε να τρεξουμε start login server k start game server  πεταει μηνυμα 

Starting L2J Login Server.

'java' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

Admin Restart ...

το home pc ειχε windows7 premium x32 ενω το dedicated τρεχει windows 2003 x64

παιδες οποιος μπορει ας δωσει μια βοηθεια

(Υ.Γ.)Να τονισω πως βρηκα αλλο ενα τοπικ με καποιον που ειχε το ιδιο προβλημα εκανα αυτα που γραψανε εκει αλλα τα ιδια και παλι δεν ζητησα την βοηθεια γραφοντας εκει γιατι απλουστατα ειχε γινει Lock.

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

'java' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

Οτι λεει,αυτο ειναι το prob xD .Πρεπει να φτιαξεις το path στις μεταβλητες περιβαλλοντος για το java και θα εισαι οκ

• 0
Posted

Φιλε μου καταρχην ευχαριστω που ανταποκριθηκες στο ερωτημα εκανα και τις μεταβλητες φιλε και εχω τα ιδια προβληματα

• 0
Posted

Φιλε μου καταρχην ευχαριστω που ανταποκριθηκες στο ερωτημα εκανα και τις μεταβλητες φιλε και εχω τα ιδια προβληματα

Μετά στα windows 7 λέει πάνω αριστερά ρυθμίσεις για προχωρημένους!

2ngfoqx.jpg

(*Υ.Σ Για windows Xp με το που πατήσουμε δεξί Click ιδιότητες μας βγάζει σε ένα παράθυρο με πολλές καρτέλες εμέις επιλέγουμε εκείνη που λέει για προχωρημένους!)

Μετά θα μας βγάλει σε αυτη εδώ την καρτέλα όπου θα επιλέξουμε μεταβλητές περιβάλοντος!

1zfjssw.jpg

Μετά επιλέγουμε δημιουργία όπως στην εικόνα!

j5d00o.jpg

Γράφουμε στο :

Όνομα μεταβλητής JAVA_HOME με κεφαλαία και,

Τιμή μεταβλητής : C:\Program Files\java\jdk1.6.0_13\bin και πατάμε ok όπως στην εικόνα!

i4oe39.jpg

αυτο εδω ετσι ?

Αν και παλι δεν δουλευει μαλλον εχεις το λαθος Java για τον υπολογιστη

• 0
Posted

Φιλε και εγω αυτο αρχιζω να πιστευω πως δεν ειναι η καταλληλη java γιατι ετσι ακριβως τα εβαλα και εγω στις μεταβλητες και αντε να βρεις τωρα την σωστη εκδοση

• 0
Posted

Φιλε και εγω αυτο αρχιζω να πιστευω πως δεν ειναι η καταλληλη java γιατι ετσι ακριβως τα εβαλα και εγω στις μεταβλητες και αντε να βρεις τωρα την σωστη εκδοση

Here (click me)

pata download,kai meta sto platform vazeis thn katallhlh gia to pc s.(logika 3ereis ti pc exeis etsi ?xD)

gia chekare mia...

• 0
Posted

Μαλλον φιλε θα  κατεβασω και θα δοκιμασω απο εκει που μου ειπε ο FiGhTeRBosS και θα δω

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...