Phoenix4 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Και εσύ βάλε earth attribute στα ρούχα σου για να συνηθίσεις τη μόνιμη επαφή με το χώμα. To sig σου για απάντηση 1-0 η απάντηση σου ήταν άκυρη τελείως μου έρχεται να στην πω αλλά το κάρμα μου δεν θέλω να αγγίξω Quote
Gurment Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 η απάντηση σου ήταν άκυρη τελείως μου έρχεται να στην πω αλλά το κάρμα μου δεν θέλω να αγγίξω Αρχίζω και φοβάμαι και το karma σου λυπάμαι...! Σταματώ εδώ μονό για σένα bro! Quote
Phoenix4 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 πολλές μπαρούφες είπαμε ανακαταμένες , την εκάνω εγώ τώρα , τα λέμε παίδες Αρχίζω και φοβάμαι και το karma σου λυπάμαι...! Σταματώ εδώ μονό για σένα bro! το κάρμα μου δεν θέλω να χαλάσω το 4 το καλό δεν λέει να αλλάξω Quote
`Νaminέ® Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Σύγνωμη κύριος , κάτι σου έπεσε. Ο κάδος είναι δίπλα σου μην ντρέπεσαι. ( χα0 :P) Quote
Λευκός_Μάγος Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Μπαινω μες στο beat και καλπαζω πανω στις ριμες Νομιζετε ειστε αγριοι Εγω σας κοβω γλυφτες Το γυαλοχαρτο τελιωσε Κομμενη πια η πλακα Επιδοξε μου γυαλιστη Μην κανεις πια την παπια Quote
Gurment Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 πολλές μπαρούφες είπαμε , ανακαταμένες την εκάνω εγώ τώρα , τα λέμε παίδες το κάρμα μου δεν θέλω να χαλάσω το 4 το καλό δεν λέει να αλλάξω Συμφωνώ για αυτό πρέπει στον Essiel να την πω. esiel Μικρέ μου σε παρακαλώ...logout να κάνεις σου ζητώ...η μαμά σου θα φωνάζει και πάλι στο κρέβατι για σένανε θα κράζει... Quote
`Νaminέ® Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Συμφωνώ για αυτό πρέπει στον Essiel να την πω. esiel Μικρέ μου σε παρακαλώ...logout να κάνεις σου ζητώ...η μαμά σου θα φωνάζει και πάλι στο κρέβατι για σένανε θα κράζει... offtopic : Είπαμε όχι μάνες. ΟΜΓ τι τσίμπημα κουνουπιού είναι αύτο ; Με πίανει φαγούρα μόνο που το κοιτώ. Quote
Λευκός_Μάγος Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 offtopic : Είπαμε όχι μάνες. ΟΜΓ τι τσίμπημα κουνουπιού είναι αύτο ; Με πίανει φαγούρα μόνο που το κοιτώ. Aκομα και αν εισαι εδω, μοιαζεις σε μενα απων Τα αυτια σου ο στιχος μου ποναει και δε σταματω Quote
`Νaminέ® Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Aκομα και αν εισαι εδω, μοιαζεις σε μενα απων Τα αυτια σου ο στιχος μου ποναει και δε σταματω Και τώρα ήρθα εγώ και σε ρωτώ που κολάει αυτό. Quote
`Νaminέ® Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Απάντηστε μια ώρα δεν μπορώ τον χρόνο μου με εσάς να σπαταλώ. ( Ναμινε ον Ραμπάζ Μόουντ.) Quote
Gurment Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ζητώ δημόσια συγνώμη για όσα στον essiel έχω πει Aκομα και αν εισαι εδω, μοιαζεις σε μενα απων Τα αυτια σου ο στιχος μου ποναει και δε σταματω Τα αυτιά μου είναι μια χαρά για σένα δεν ξέρω μικρέ donatά ότι και να πω να σε κάνω να σκάσεις δεν μπορώ για αυτό απλά σε αγνοώ. Quote
Gurment Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Απάντηστε μια ώρα δεν μπορώ τον χρόνο μου με εσάς να σπαταλώ. ( Ναμινε ον Ραμπάζ Μόουντ.) Ναμινε Εγώ και συ...εσύ και γώ μόνοι στο τόπικ αυτόοοοοοοοο οοοοοοο ο ο μόνοι εδώ.... :P Quote
`Νaminέ® Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ναμινε Εγώ και συ...εσύ και γώ μόνοι στο τόπικ αυτόοοοοοοοο οοοοοοο ο ο μόνοι εδώ.... :P Ένα σουβλάκι πίτα γύρο στο χέρι μου κρατώ και One Piece παρακολουθώ. Quote
Vampirenios Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ena souvlakei guro paei sto one piece otan tous petixi to bleach na 3erei ti 8a pei! Quote
RєVєnGeR^ Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Αφήστε το κοτόγυρο , πιάστε το καλαμάκι γιατί πολυ την είδε εδώ το καθέ παιδάκι και έχεις αντίρηση σε μένα έλα πέστο το σόβρακο κατέβασα για έλα λίγο δέστο. Quote
Recommended Posts