Jump to content

Question

Posted

Καλησπέρα παιδιά !! έχουμε έναν σερβερ με εναν φιλο και το παιδι τον εκανε Gracia 2 !! υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε τον ιδιο σερβερ ακριβος σε Epilogue??αν υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι παρομοιο αν γινετε πειτε μου ! αν δεν γινετε να το γραψετε εδω δημοσιος καντε με Add στο μσν μου Bacilic@hotmail.com !! Ευχαριστω!!

*Δεν εχω χρονο να ψαξω σορρυ επειδη ακυρωσα το ραντεβου που ειχαι στης 8 και το πηγα στης 9 ! και θελουμε ακομα και αυριο αν γινετε να τον κανουμε Epilogue!

Eυχαριστω

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Καλησπέρα παιδιά !! έχουμε έναν σερβερ με εναν φιλο και το παιδι τον εκανε Gracia 2 !! υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε τον ιδιο σερβερ ακριβος σε Epilogue??αν υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι παρομοιο αν γινετε πειτε μου ! αν δεν γινετε να το γραψετε εδω δημοσιος καντε με Add στο μσν μου Bacilic@hotmail.com !! Ευχαριστω!!

*Δεν εχω χρονο να ψαξω σορρυ επειδη ακυρωσα το ραντεβου που ειχαι στης 8 και το πηγα στης 9 ! και θελουμε ακομα και αυριο αν γινετε να τον κανουμε Epilogue!

Eυχαριστω

Γινετε απλος κανε ενα καρφιτσομα εδω και ζητησε την φοηθεια τους [REQUEST]Developer Help[L2Java]Greece

• 0
Posted

loipon kane ena backup ton gracia 2

kai perna ton epilogue kanton kai instal..

kai meta perna apo to backup pou ekanes ta vasika tample apo to gracia 2.. oxi ola

px osa exoun mesa apo characters / castle /fortress /heroes /items /noblesse /npc(an exeis pros8esei h pira3ei kapia npc)

teleport(an exeis valei dika s)/respawn(an exeis pira3ei to respawn) /olympiad ... ktlp