labros Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 gia sas pedia thelo help gia gm shop gatekeper na valo ston server mou kai 1 bleesd zone manager xerete na mou protinete tpt esis name help genika me ton server mou thex opios helpari tha ine best :)
0 kr1n0s* Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Oriste Blessed scrolls trader... edw Gia ta alla psa3e exoun ginei polla shares me GK/GM shop.... A oriste kai enan klasiko Gm shop Edw
0 labros Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 orea thex exis kai 1 gatekeper na mou dosis eftixos pou vrika te pio vasika kai se efxaristo kai 1 gatekepr na exi ta paromia farm pou ixe xtes se parakalo ean ginete
0 pipinigr Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 file epidi den prosdiorizeis ti client einai des edo http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=154630.0 exei megali pikilia!
0 labros Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 nai to vrika to thema ta exo katebasi ola ala mou vgazi 1 eror molis kano to sql stin navicat dn ine oti dn xero na ta vazo dn xeri tei ftei katalabes ta exo ola gm shop gatekepr kai ton treder
0 pipinigr Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 to ksero merika den ta pernaei epidi ta arxeia me ta sql exoun lathoi!Opos merika exoun , anti gia . kapoia alla exoun parapano stiles!px ego ta pernao se c6 kai i teleutaia stili einai LAST_HIT merika apo auta ta sql exoun parapano stiles gt einai gia alla client!an einai kane post edo kapoia sql kai gia ti client einai kai isos mporeso na vro gt den sto pernaei !
0 Apithanos Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 to ksero merika den ta pernaei epidi ta arxeia me ta sql exoun lathoi!Opos merika exoun , anti gia . kapoia alla exoun parapano stiles!px ego ta pernao se c6 kai i teleutaia stili einai LAST_HIT merika apo auta ta sql exoun parapano stiles gt einai gia alla client!an einai kane post edo kapoia sql kai gia ti client einai kai isos mporeso na vro gt den sto pernaei ! prepei na katevazeis antistixa gia to client sou, alliws prepei na ta ftiaxeis gia to client sou pernwntas ta manually.
Question
labros
gia sas pedia thelo help gia gm shop gatekeper na valo ston server mou kai 1 bleesd zone manager xerete na mou protinete tpt esis name help genika me ton server mou thex opios helpari tha ine best :)
6 answers to this question
Recommended Posts