Theofilaktos Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ο Καθένας θα ήθελε να έχει αρκετές εμφανίσεις στα βιντεο του η στο κανάλι του. Ε, λοιπόν βρήκα τον τρόπο, βασικά υπάρχουν 2 τρόποι, ο ένας είναι δωρεάν και ο άλλος με PayPal.... Ας ξεκινήσουμε με τον δωρεάν τρόπο... 1. Κάνετε κωδικό στην σελίδα http://www.abc-surf.com/ 2. Ακολουθήστε βάζωντας Nickname, Password, Email, και θα δείχνει κάπως έτσι: 3. Όταν πατήσετε Register Account! Τσεκάρετε τα Email σας και θα έρθει ενα απο αυτήν την σελίδα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού... το ενεργοποιείτε πατώντας ένα λινκ.... 4. Καθώς είστε στην σελίδα των μελών (Click Εδώ αν δεν είστε) πατήστε το Start Surfing με κόκκινα γράμματα. και αφήστε την σελίδα που άνοιξε ανοιχτή για όσο πιο πολύ μπορείτε... οσο περισότερο σερφάρετε απο εκείνη την σελίδα τοσο πιο πολλά Credits παίρνετε... 1Credit=1YouTubeView 5. Όταν μαζέψετε αρκετά Credits. πάντε ξανά στην σελίδα των μελών, και πατήστε το βελάκι κάτω κάτω, όπως βλέπετε στην εικόνα: Βάλτε οσα Views θέλετε να παρετε (Αναλόγως απο το πόσα μαζέψατε) και πατήστε allocate... τα Views θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σιγά σιγά...... η και πιό γρήγορα αναλόγως απο το πόσα μέλη σεφάρουν... Και έτσι θα μαζέψετε αρκετά Views ... πχ εγώ έμασα 20.000 Channel Views... :P Τρόπος με PayPal... Όπως ακριβώς κάνετε Donate στην ιστοσελίδα αυτή παρομοίως αγοράζετε και τα Views απο μια ιστοσελίδα που έκανα πρόσφατα... βάζετε το Link αγοράζετε πόσα Views θέλετε και αφήνετε την δουλειά σε εμένα.... οι τιμές είναι: 1000 Views - 3$ 2000 Views - 5.50$ ($0.5 OFF) 5000 Views - 14$ ($1 OFF) Η Ιστοσελίδα είναι αυτή, θα είναι έτοιμη σε μια εβδομάδα.(Μέχρι 19 Ιουνίου) υπομονή.... http://buyyoutubeviews.webs.com Ερωτήσεις στα Comments. θα κάνω και Αγγλική Έκδοση σε λίγο... Quote
Fortuna Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Πρώτον, ποιος θα πλήρωνε για να αυξήσει τα views του στο youtube? Δεύτερον, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι scam? Quote
Jigsaw* Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 opos leei kai o AnimaAequitatis.. poios tha plirone gia na anevasei ta views???? Quote
FritS* Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Πρώτον, ποιος θα πλήρωνε για να αυξήσει τα views του στο youtube? Δεύτερον, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι scam? simfono!! Quote
Theofilaktos Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Πρώτον ανέφερα 2 τρόπους, ο πρώτος δωρεάν ο δεύτερος όχι, δευτερον, οχι δεν είναι Scam την χρησημοποιώ εδώ και καιρό Quote
FritS* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Πρώτον ανέφερα 2 τρόπους, ο πρώτος δωρεάν ο δεύτερος όχι, δευτερον, οχι δεν είναι Scam την χρησημοποιώ εδώ και καιρό kai pios o logos na anebaseis ta views ? Quote
MixMasteR Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Scam είναι 100% είμαι σίγουρος ! Για να είναι το site του webs.com και να βλέπω πρώτη φορα αυτό το πρόγραμμα :P Quote
FritS* Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Scam είναι 100% είμαι σίγουρος ! Για να είναι το site του webs.com και να βλέπω πρώτη φορα αυτό το πρόγραμμα :P esto alla pios o logos na to kaneis ti kerdizeis ? Quote
terrox Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Πρώτον, ποιος θα πλήρωνε για να αυξήσει τα views του στο youtube? Δεύτερον, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι scam? giati aploustata kapoios tha patisi prota ena video me 100000 views kai epita(bori katholu) tha dei ena me 200. Quote
Theofilaktos Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Ποιός ο λόγος; τι καρδίζεις; Διασημότητα τι αλλο. Quote
Theofilaktos Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Η Σελίδα είναι δικιά μου σας το λέω ο ίδιος οτι δεν είναι SCAM! ξέρω πολλούς τρόπους για να πάρετε Views. και έκανα Webs subdomain για να μην πληρώνω έστω μεχρι να βγάζω τα έξοδα της σελίδας μου Quote
Salot Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 borei kapios na dokimasei kai na pei an einai scamm? Quote
Sponz Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ποιός ο λόγος; τι καρδίζεις; Διασημότητα τι αλλο. Diasimotita?Afoy esy anevazeis ta views dude dn ta anevazune oi ppl p t vlepune.. Quote
~Pants0*~ Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 egw pantws den 8a edina oute 1 lepto gia na anevasw views pff..to free paizei na to dokimaza :P Quote
Recommended Posts