icedeath Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Geia sas! Mhpos kserei kaneis na me voithisei kai na mou pei se pio arxeio mporeis na vreis to HP ton mobs kai na to allakshs? Paizo se ena server kai vlepo to Hp ton mobs 100/100 kai tha ithela ama ginete na to allakso kai na to vlepo opos prin kanonika,auto egine met to teleutaio update! Euxaristo P.S Sorry ama einai akuro gia edo to post alla d iksera pou allou ektos apo edo tha evriska help!! Quote
0 VeNoM-13- Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Den katalava kala ti thes na peis an omws thes na kaneis edit ena mob mporeis eukola na to vreis sto npcdata.txt pou vriskete ston fakelo Script. Quote
0 TrickDeath Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 nomizw pas sto database kai yparxei ena npc ekei mesa einai ola ta mobs s kai allazeis ta stats p 8es p.x HP kai meta pas npcdata.txt sto system to anoigeis me fileedit kai allazeis kai apo ekei gia na leitourghsei . Gl Quote
0 TrickDeath Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 egw pantws to exw dokimasei kai etsi to ekana :) an dn katalabeis tpt pes se kanenan allon na sou ta ekshghsei Quote
0 ismael66 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Script/npcdata.txt Psakse gia "org_hp=" Quote
Question
icedeath
Geia sas!
Mhpos kserei kaneis na me voithisei kai na mou pei se pio arxeio mporeis na vreis to HP ton mobs kai na to allakshs?
Paizo se ena server kai vlepo to Hp ton mobs 100/100 kai tha ithela ama ginete na to allakso kai na to vlepo opos prin kanonika,auto egine met
to teleutaio update!
Euxaristo
P.S Sorry ama einai akuro gia edo to post alla d iksera pou allou ektos apo edo tha evriska help!!
4 answers to this question
Recommended Posts