kokkinidisjim Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 pedes pali error me ta teleport molis kanis enan sigekrimeno arithmo teleport crt ti prepi na kano plz help me :P perimeno apantisis opios me help tha exi ena terastio help apo emena ke tha t doso ke adena ine to mono error p dn mporo na liso :P
0 FrozenWarrior Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 hmm .... to system fteei mallon ;S ego mia fora to eixa apo env ... mexri p alla3a pack na s po hlikrina 8a se koroidepso !
0 kokkinidisjim Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 min m pis tora prepi na allakso dld pack??:P i mono system ke isos ftiaksi?genika apo system dn ine apo kati allo ine opote help me!! :Pke meta se petai sinexos crt kolai o char ke dn se bazi mesa sto loading epano se petai crt...:S
0 ExCaLiBuR® Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 den katalaba molis patas na pas giran meso gk trws critical error??
0 kokkinidisjim Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 oxi mono meso gk ke apo to //admin--->teleport kathe 3-4 teleport crt...sinexomena
0 ExCaLiBuR® Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kane rr to pc sou kai ean ksanakanei ta idia pane navicat kai pairna to backup pou exeis
0 kokkinidisjim Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 pedia helparete plz oli ston server m sta 3-4 teleport trone crt plz help
0 Papaditsa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Allaxe to tamplate tou npc sou !!!! Kai tha eisai gg to eixa kai egw auto to problima!:)
0 kokkinidisjim Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 apo pio npc file ama mporis kaneme add sto msn m omadara_paokara@yahoo.gr na s dikso gt exi ena error kiolas me npc tamplate
0 FritS* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 shgoura den ftaiei to client s? kane rr to pc sou kai ean ksanakanei ta idia pane navicat kai pairna to backup pou exeis hmm .... to system fteei mallon ;S ego mia fora to eixa apo env ... mexri p alla3a pack na s po hlikrina 8a se koroidepso ! telios akyro :S
Question
kokkinidisjim
pedes pali error me ta teleport molis kanis enan sigekrimeno arithmo teleport crt ti prepi na kano plz help me :P perimeno apantisis opios me help tha exi ena terastio help apo emena ke tha t doso ke adena ine to mono error p dn mporo na liso :P
12 answers to this question
Recommended Posts