Jump to content
  • 0

Question

Posted

Λοιπόν έχω αρχίσει 1 java interlude project εδώ και κάμποσο καιρό και μπορώ να πω πως σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίζω να κοιτάω και για hosting companies. Δεν έχω ίδεα τι μηχάνημα θα χρειαστώ και πόσο θα κοστίσει, αλλά μπορώ να σας πω πάνω κάτω τι θέλω:

* Το μηχάνημα μου θέλω αρχίκα να σηκώνει γύρω στα 300-400 άτομα μάζι με geodata+pathnodes+login server+game server+forum+db. ( Αυτά τα σήκωνω με 0 lag από το pc μου. 2πλο πύρινο με 4gb ram με 20περίπου άτομα on σε ώρες αιχμής [ το team μου :P ]. ). Λέω αρχικά γιατί σε περίπτωση που μάζεψω κόσμο θα αλλάξω το dedicated server με 1 καλύτερο.

Αυτό που ζητάω λοιπόν είναι να μου πείτε πάνω κάτω τι θα χρειαστώ και τι πόσο θα πάει το μαλί ( εγκατάσταση+τον εκάστοτε διακανανισμό )

ΥΓ: Παρακαλώ πάρτε θέση μόνο άτομα με προσωπική πείρα και γνώση.

ΥΓ2: Δεν ξέρω αν βγήκα offtopic. Αν ναι κάντε το move.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

www.hetzner.de kita edo h allios kita edo elliniki eteria:

www.hostyourdream.net gia 400 atoma - 500 8es 1 pc me 8 gb ram kai 100 mbs internet h an 8s boris na balis 1.000 mbs me 10 euro epipleon

• 0
Posted

www.hetzner.de

or

www.worldstream.nl

spam

www.hetzner.de kita edo h allios kita edo elliniki eteria:

www.hostyourdream.net gia 400 atoma - 500 8es 1 pc me 8 gb ram kai 100 mbs internet h an 8s boris na balis 1.000 mbs me 10 euro epipleon

• 0
Posted
[NoX*ShiNe" post=1035162" timestamp="1273327886]

Εχουν γινει share 3-4 φορες εταιριες που μπορεις να host.:/

ty a lot all of you. Δεν βρήκα κάτι και τέτοια ώρα που ήταν σιγά μην καθόμουν να ψάξω κι όλας.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...