CarmineAngelo Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Γειά σε όλους,σήμερα θα σας προτείνω μερικά TRICKSγια να πάρετε κάστρο Αρχινάμε Μπορείς να φτίαξεις char 1level και να πας να το πάρεις σαν κύριως , συνήθως σε μερικά server δεν μπορείς να χώσεις 1lvl άτομο Όπως ξέρουμε σχεδόν το wallpray που το κάνεις πίσω απο το castle. Μερικές φορές πέρνουν κάτι NEWBIES κάστρα που δεν νιοθουν πολύ απο l2 μπορείς να πας με μια clan με το ιδιο σήμα κ να κανεις απο πίσω wall pray. Κάνε target το pray και πατα συνέχεια επάνω του θα εμφανιστείτε μεσα αλλά δεν θα μπορέσετε να το δειτε ώστε βάλτε σημαία να βγαινετε μεσα στο pray Με το WALLHIT μπορείς να χώσεις τους attackers/deffenders,λοιπον πες πως είσαι στον throne ή καπού αλλού μέσα στο κάστρο και δν προλαβένεις να φτάσεις/να Κιλλάρεις για να τ πάρεις μπορέις ομώς να τους κάνεις /target τα Nickname τους και να τους χώνεις οποτε θές. [move]Ολα αφτα σχεδον δουλευουν γιατι το παθενο συνεχεια :) Ελπιζω να εκανα καλο share,ευχαριστω[/move] Quote
soulriver Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 nai gia to 1st tou 1 lvl ta guards omws se varane den se varane xD Quote
Trx Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 όπως είπε και ο soulriver τα guards σε χώνουν εξ άλλου και να στο πάρει το bot δε νομίζω να μην του το πάρεις πίσω :S. Όσον αφορά το wallshot η το wallpray δε νομίζω να πιάνει σε server με καλά geodata.Τώρα το 3ο γ**ε τα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι δεν πιάνει ούτε στα όνειρά σου :P.για το 4ο δεν έχω ιδέα. Quote
Recommended Posts