NexiM Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 fobero to pack dokimasa l2jattacker kai den piani oute kolaei o server kapois +1 karma na tou kanei gt spania briskis pack pou na ta exei fix 1on to J Attacker ine to Poio Moufa "Hack" program...:P episeis...dn to fixare aytos..i l2j Infinity to Dinei !!!
MoonWalker Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 file m i vale kai source code alios na to kanw request gia lock. gt etsi ta paidia p tha to xrisimopoihsoun gia ton server tous tha exoun provlimata ! xwris edit dn pane po0thena
Vkouk Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 1on to J Attacker ine to Poio Moufa "Hack" program...:P episeis...dn to fixare aytos..i l2j Infinity to Dinei !!! as mhn hmoun ego kai 8a s elega ego. kai dn me 3anavalane.ti na po
Bearus Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 guys pos to stinw to pack?? backup dn exei? esi den 8a baleis pote mialo... anti na katseis na kaneis compile.. pou einai 10 min doulia ka8ese kai dokoimazis ta prepacks.... tosi wra pou exeis xaramisi gia prepack mporouses na kaneis ena compile + isos parapano!!!
NexiM Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 as mhn hmoun ego kai 8a s elega ego. kai dn me 3anavalane.ti na po Itheles k ta epathes..:P esy tous zitises na mpeis stn Team ...e k se vrikan m**a kai se ekmetaleytikan p lene xD BTW egw eipa pws to project ta dinei apo mono tou..opote dn xriazete na doseis + p elege to palikari gia kati to anousio..pou mporei na kanei o kathenas !!!
Vkouk Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Itheles k ta epathes..:P esy tous zitises na mpeis stn Team ...e k se vrikan m**a kai se ekmetaleytikan p lene xD BTW egw eipa pws to project ta dinei apo mono tou..opote dn xriazete na doseis + p elege to palikari gia kati to anousio..pou mporei na kanei o kathenas !!! ekana diko m pack private p ine 100000 fores kalutero
NexiM Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ekana diko m pack private p ine 100000 fores kalutero Ok So.... Good Luck.. Btw to kaname Spam To Topic tou paidiou!!! :-) !!!! See ya around :D
OverMe Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Autes tis meres 8a telioso me to update mexri tn evdomada 8a to exeis etimo?
petros50 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 file mou, wraio fenete 8a to dokimasw kai 8a sou pw tin apopsi mou, bravo pantos synexise etsi.
Recommended Posts