kavo13 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pedes prwta apo ola geia sas. Eixame polla topic gia to mafia. Sas rwtaw mia fora 8elate na ginei wipe o mafia na kanoun delete ola ta char(kai ta donate) kai na arxhsei apo 0 xwris donate kai tpt?Pws 8a htane dn 8a htan kanas G*****S server poly wraios 8a htan.... An ginei kati tetoio p dn pisteyei kaneis.. ti 8a kanane oloi oi donatorS??:D Mhn kanete spam pls 8elw na akousw thn apopsh sas.... Thx :) Quote
BangZ0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 pisteyw o Dimis 8a etrexe na kriftei.. emena dn m fenete dikeo os pros tin meria ton donator.. twra ti na pw an ginei...egine l0l Quote
kavo13 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 nai 8a htan adiko gia tous donator alla dikaio gia tous non-donator :P kai egw hmoun donator alla oxi kai OP :P Quote
secretakoc Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 egw 8a h8ela na kanei wipe o mafia!Gt enas new char me to pou benei,vlepei to 50% tou server pou einai donate kai ksenerwnei.Apeu8ias Exit game :( ... Quote
BangZ0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 nai alla ayto to 50% ti 8a kanei ston Dimi ine to 8ema Quote
SirRoyal Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Koita Na Yparxei Donate Ston Server Emena Maresei... Den Exei Xreiastei Na Kanw Donate Akoma Alla Gia Atoma Me Periorismeno Xrono Einai Kalo Na Yparxei Donate Alla Panta Mesa Se Logika Plaisia Twra Gia Ton Mafia Den 3erw Ti Na pw O Allos Ekane 3.2k Euro Donate Gia Na Exei 5kk Pdef 6kk Mattack 250k Casting Se Koofs Vs Noobs Server Pou Einai Me B Grade...Kai Mono Pou Yparxei Aytos O Server Einai Ntroph.. Kai Giayto Ftete Eseis..Yparxoun Tosoi Alloi Server Xwris Hyper Donate Kai Pate Kai Mpenete Ekei Me Ta Hyper Donate... Oti Nane Re Mn Klegeste Gia Ta Donate Apla Alakste Server Yparxoun Ekatontades Server An 8elete... Quote
Phoenix4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ναι να κάνει wipe και μετά ποιος θα δώσει προστασία στον dimi για τα άτομα που θα το κυνηγάνε που έχουν κάνει donate +500 ευρώ , και είναι και πολλά Quote
kavo13 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Phoenix yparxoun security :D haha SirRoyal exeis dikaio einai kalo na exei donate alla oxi kai OP donate..... Etc dn einai ? Quote
Salot Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 egw 8a h8ela na kanei wipe o mafia!Gt enas new char me to pou benei,vlepei to 50% tou server pou einai donate kai ksenerwnei.Apeu8ias Exit game :( ... odws afto edw ginetai einai wreos server alla apo to poli donate qq se ligo 8a pezoun mono oi donates me ton gm kaneis allos na poume Quote
Recommended Posts