twinkie Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 sami beti coaiele ba! sa .... sugi o ceapa! Florin -FloriN: ba daca azi Florin -FloriN: sunt 0 grade Florin -FloriN: si maine e de 2 ori mai frig ca azi Florin -FloriN: cade grade sunt maine Florin -FloriN: ? O_o || TazZyy || o_O: tot 0 Florin -FloriN: -2 ba Florin -FloriN: O_o || TazZyy || o_O: -.- O_o || TazZyy || o_O: bun, asta e de bash Teoria chibritului
twinkie Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Crazy Vogue™: Cum e sa ai pizda Crazy Vogue™: Si sa porti boxeri ? ¬°DeSiRe::::° :::: Cum e sa ai pula ¬°DeSiRe::::° :::: sa stai cu ea in vant ¬°DeSiRe::::° :::: :)) Crazy Vogue™: Eu cand port boxeri canta pula mea numai " THIS IS FREEDOM, You're smiling... I'm smiling too " ¬°DeSiRe::::° :::: damn ce intrebari pui si u ¬°DeSiRe::::° :::: =))) ¬°DeSiRe::::° :::: ahahaha ¬°DeSiRe::::° :::: =)) ¬°DeSiRe::::° :::: mars ma :))) valeeeu
Equillibrium Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 iti iau prietena si indiferent cat de mult te iubeste o fut pana ii se uraste
Equillibrium Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 a vazut careva filmu A serbian film ? sau ala cannibal holocaust sau guinea pig 2 ? cica sunt extrem de horror..
CryStaliN Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 a vazut careva filmu A serbian film ? sau ala cannibal holocaust sau guinea pig 2 ? cica sunt extrem de horror.. Tre sa ai ballz sa te uiti la el ,daca nu te speri eu iti recomand filmu. Zice tiunchi ca e urata da limba din pasarica lu aia nu o scoate :))
CryStaliN Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 l-ai vazut ? Da :) e un film de vazut dupa parerea mea. PS:Aviz amatorilor daca sunteti cu mamica si taticu nu va uitati ca va luati facepalm.
CryStaliN Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Fete ca in judetu constanta nu are toata tara !
Equillibrium Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 sunt singur acasa , pot sa`l vad da am vazut pe filelist majoritate commenturile sunt : pf eram sa mor in fata pc...cred ca o sa`l iau...
Equillibrium Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Fete ca in judetu constanta nu are toata tara ! is urate....
CryStaliN Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 sunt singur acasa , pot sa`l vad da am vazut pe filelist majoritate commenturile sunt : pf eram sa mor in fata pc...cred ca o sa`l iau... E hardcore ! true merita ma .. is urate.... La tine .. dar iesi prin cluburi sa vezi numai modele
Recommended Posts