Squashy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 wa ioane zici ca esti otinif (invres) .. mori fara account? ba...intelegi ca imi vreau contu inapoi?nu nu mor...da il vreau inapoi...plm
CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 PwNNNz0r sa te vad pe tine banat pe main sa vezi de nu faci la fel ..
Valve Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ba...intelegi ca imi vreau contu inapoi?nu nu mor...da il vreau inapoi...plm si eu imi vreau contul cu 2300 de posturi inapoi, dar nu se poate, asta e. Cui ii pasa ? I don`t give a shit despre un kkt de cont =) crezi ca ma doare undeva de numarul de posturi ?
twinkie Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 e proprietatea lui si simte ca barbatia lui are de suferit daca nu isi primeste contu inapoi!
Raule Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 si eu imi vreau contul cu 2300 de posturi inapoi, dar nu se poate, asta e. Cui ii pasa ? I don`t give a shit despre un kkt de cont =) crezi ca ma doare undeva de numarul de posturi ? zi nume
CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 si eu imi vreau contul cu 2300 de posturi inapoi, dar nu se poate, asta e. Cui ii pasa ? I don`t give a shit despre un kkt de cont =) crezi ca ma doare undeva de numarul de posturi ? Esti nebun ? Care esti ?
Squashy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 si eu imi vreau contul cu 2300 de posturi inapoi, dar nu se poate, asta e. Cui ii pasa ? I don`t give a shit despre un kkt de cont =) crezi ca ma doare undeva de numarul de posturi ? chiar nu-mi pasa ce crezi tu :P...
Valve Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 chiar nu-mi pasa ce crezi tu :P... e doar un kkt de cont prietene si un forum, chiar te lasi asa influentat de ceva virtual ?
PwNNNz0r.^ Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 PwNNNz0r sa te vad pe tine banat pe main sa vezi de nu faci la fel .. dar contu meu nu e saks ca a lui ioane :)) nu glumesc probabil.. si eu imi vreau contul cu 2300 de posturi inapoi, dar nu se poate, asta e. Cui ii pasa ? I don`t give a shit despre un kkt de cont =) crezi ca ma doare undeva de numarul de posturi ? care esti? ;d
Raule Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 e doar un kkt de cont prietene si un forum, chiar te lasi asa influentat de ceva virtual ? intr-adevar
Squashy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 e doar un kkt de cont prietene si un forum, chiar te lasi asa influentat de ceva virtual ? nop...chiar dáia vreau sa ma las de mxc..:D...m-am lasat acu 4 ani...cand eram dependent de l2 :))
Raule Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 nop...chiar dáia vreau sa ma las de mxc..:D...m-am lasat acu 4 ani...cand eram dependent de l2 :)) si acuma esti
CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 dar contu meu nu e saks ca a lui ioane :)) nu glumesc probabil.. care esti? ;d E unu maaa. Am avut si eu un cont cu 6k posts dar plm am asta acum crezi ca imi pasa e o lume virtuala meng...
Squashy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 intreabal pe crystalin...ce naspa e cu contu main banat...cum a zis el:D
Recommended Posts