Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

mneata

servesc grenade ca un tic puternic prins in viscol / cu o revista in care ma privesc cu un taco in

sud de bristol / flowu meu bionic vine spiralat de lipsuri ca intr-un clic bizar cu jules renard ,

elena si pericle /

abund in aripi ca un fuselaj ierarhic intre un heruvim flamand si un boeing 747 / ating climaxul ca

un cersetor in taxi in drum spre casa de cartoane / savurand viata la maxim

Posted

servesc grenade ca un tic puternic prins in viscol / cu o revista in care ma privesc cu un taco in

sud de bristol / flowu meu bionic vine spiralat de lipsuri ca intr-un clic bizar cu jules renard ,

elena si pericle /

abund in aripi ca un fuselaj ierarhic intre un heruvim flamand si un boeing 747 / ating climaxul ca

un cersetor in taxi in drum spre casa de cartoane / savurand viata la maxim

shit shit shit shit....neah...only shit....

Posted

ce urat imi prinde ambreiaju', prinde chiar sus..si mi-e greu sa plec din rampa fara frana, doar ambreiaj si acceleratie :rage:

Posted

ce urat imi prinde ambreiaju', prinde chiar sus..si mi-e greu sa plec din rampa fara frana, doar ambreiaj si acceleratie :rage:

:\...vezi la un service...poate poti regla..

Posted

:\...vezi la un service...poate poti regla..

se poate..momentan tre sa schimb distributia 300e

in fine, cred ca o sa il las asa..mi-a aratat un tovaras cum se sta in panta dar el are peste 1 milion de km..si mi-a zis ca eu daca am 100, n-am cum sa le stiu pe toate asa dintr-o data..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock