Raule Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 sloganul meu politic e -beep- YOU ROMANIA e uniunea europeana, america new ageista
Raule Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 am un flow puternic de cuvinte aforic se-ntoarce mereu cu voce si tu zici ca strofa asta nu-i deloc precoce suntem la ro spam topic, nu-mi pasa nici mie nici tie aforic e pe felie la fel ca rama si se stie ca-ti fut mama continua :))
Aforic Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 aforic se-ntoarce mereu cu voce si tu zici ca strofa asta nu-i deloc precoce suntem la ro spam topic, nu-mi pasa nici mie nici tie aforic e pe felie la fel ca rama si se stie ca-ti fut mama continua :)) asa e fratioare toata lumea ma stie... oare? lumea zice ca o ard dubios si ca nu mai am niciun folos dar ce stiu ei prin ce am trecut si ce am vazut la cate am facut, ei zic ca m-am dat pierdut dar nu e asa, e ceva mai mult si e complex si trebuie timp mult sa te gandesti ca nu e perplex hai ca-ti dau cuvantul sa treci ca vantul
Aforic Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 hai ba raules, tin in mine flowul asta de cuvinte de ceva vreme si tine minte... aforic nu vine si pleaca ca o ruina ca diabeticii pe insulina bagaaaaaaaaaaaa
Raule Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 47 fara bani, fara acte capitalismu se raspandeste si ma simt ager ca un peste
Aforic Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 brb fratica, ma cheama veceul sa las acolo un cadou cat inelul meu de 64 de karate am centura neagra la karate nu mai pot, MA CAC PE MINE, TE-AM LASAT :D
Recommended Posts