Raule Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 irina: moxx cosmin_diamond: el irina: nu mai beau in viata mea cosmin_diamond: nici io cosmin_diamond: ;) irina: am fost vineri la un majorat irina: si m-am facut muci rau de tot irina: si am iesit pe o strada irina: si i blowjobbed unul dintre prietenii mei cei mai buni cosmin_diamond: ba... cosmin_diamond: e frumos ce ai facut cosmin_diamond: da nu e bine irina: si dup-aia knd am intrat...face o tipa...gata, ai supt pula, te simti mai bn...si a fost destul de naspa...k acu stiu toti colegii..si el e si din liceu cu mine
Equillibrium Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 irina: moxx cosmin_diamond: el irina: nu mai beau in viata mea cosmin_diamond: nici io cosmin_diamond: ;) irina: am fost vineri la un majorat irina: si m-am facut muci rau de tot irina: si am iesit pe o strada irina: si i blowjobbed unul dintre prietenii mei cei mai buni cosmin_diamond: ba... cosmin_diamond: e frumos ce ai facut cosmin_diamond: da nu e bine irina: si dup-aia knd am intrat...face o tipa...gata, ai supt pula, te simti mai bn...si a fost destul de naspa...k acu stiu toti colegii..si el e si din liceu cu mine sa-mi bag :))))) ia da si mie siteu
Raule Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 lad: azi iesi? Geoco has signed out. (10/9/2009 1:57 PM) Vlad: nu de pe mess ba =))))))))))
Equillibrium Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Andy: ce-ai facut ma cu aia aseara? :D Geo: n-a iesit nimic, ca cica sunt prea paros... Andy: :)) Geo: dar nu e vina mea, asa sunt de cand ma stiu, cand m-am nascut, medicul i-a zis mamei: "felicitari, tocmai ati nascut un covor..." Andy: thats sad... =)) DOAMNE! :))
Raule Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 El: curva proasta! Ea: auzi .. nu ma fa pe mine proasta!!!
Equillibrium Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Vlad Vlad: pai Vlad Vlad: eram la scoala Vlad Vlad: si plm,vine vorba Vlad Vlad: face unu: ba boule,iti dau 10 lei,sugi pula Vlad Vlad: da o colega din spate: DA~MI MIE Vlad Vlad: ) Scooby Doo: clarr bashed!!! DOAMNE !
Raule Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Crissa :]: ba mooor Crissa :]: ~X( Crissa :]: m-am dus mai devreme sa-mi iau bomboane de la bucatarie Crissa :]: si am vrut sa arunc ambalajul Crissa :]: si ambalajul il aveam in mana dreapta si bomboanele in aia stanga Crissa :]: si am aruncat bomboanele Alli. .: =))))))) Crissa :]: si mi-e lene sa ma duc sa-mi iau altele Crissa :]: :(( Alli. .: BASHED =)))) Crissa :]: >:P Crissa :]: NUUUU :(( =))
Raule Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 =))) teo. :D: sti teo. :D: erectia aia de dimineata teo. :D: cand te trezesti cu pula sculata? XqBleak sorin: da XqBleak sorin: :)))) teo. :D: ma duc eu la baie , era bat teo. :D: ma pun pe wc , ca pula mea nu pot sa ma pis din picioare teo. :D: si incep sa fac teo. :D: eu nu imi dadeam sama teo. :D: da ma pisam pe mine teo. :D: da no problem teo. :D: am dat si pe fata , si pe par teo. :D: si cand mi-am dat seama teo. :D: in loc sa ma opresc tot continuam XqBleak sorin: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raule Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 el-MadneSS God ™: draceeeeeee el-MadneSS God ™: mancate-ar mama el-MadneSS God ™: nu stiu ce e cu mine el-MadneSS God ™: dar simt asa ceva el-MadneSS God ™: in stomac el-MadneSS God ™: cand vorbesc cu tine Bianca:): ow :o3 el-MadneSS God ™: brb ma cac... hhaaaaaaaaaahhhhhhahahha
Raule Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 hahahhahaa [22:12] <CRYSSA> poti sa-mi zici te rog cum renunt la copierea unui fisier [22:12] <CRYSSA> am inceput sa copiez ceva din gresala si nu stiu cum sa-l fac sa nu mai copieze [22:12] <CRYSSA> am incercat sa-l rog frumos dar nu vrea
Recommended Posts