Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

presupun ca esti undeva la "elemente logice" sau asa ceva //asta la algebra //cred

asta stiu ca am facut eu im a 9-a //cred ca s-o schimbat materia //cred

sunt la bio-chimie :P 10 bio 10 chimie 4 mate=))
Posted

presupun ca esti undeva la "elemente logice" sau asa ceva //asta la algebra //cred

asta stiu ca am facut eu im a 9-a //cred ca s-o schimbat materia //cred

Eu am cam "sarit" clasa a9-a si a10-a la matematica , deoarece am avut un profesor dobitoc , la care trebuia chear sa stii de 9/10 si sa te treca cu 5/6(maxim) , sau sa faci "pregatire" si sa treci la fel cu 5,6 poate chear 7 , depinde cate "sedinte de pregatire" faceai.

Posted

Eu am cam "sarit" clasa a9-a si a10-a la matematica , deoarece am avut un profesor dobitoc , la care trebuia chear sa stii de 9/10 si sa te treca cu 5/6(maxim) , sau sa faci "pregatire" si sa treci la fel cu 5,6 poate chear 7 , depinde cate "sedinte de pregatire" faceai.

mda....si eu am o profa dobitoaca:))
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

This community uses essential cookies to function properly. Non-essential cookies and third-party services are used only with your consent. Read our Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..