TheGenesis Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Pai am pus eu imaginea la avatar o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 asai, n-are ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGenesis Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 io no speak americano Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGenesis Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 mmytza cine ti-a facut avatarul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubulina Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 si eu am ban xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDeviL Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 sal d c? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubulina Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 casincer nu stiu.. am iesit aseara cu prietena afara si cand am intrat azi dim am vazut ban.. da vb eu cu MAXTOR>..aveam de gand sa donez pt vip ..dar ce sa mai donezi la un forum ca si asta.. insa lasa ca am eu de discutat si cu Raule cand ne vedem prin nadlac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 cu coyote nu cu mine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubulina Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 cu coyote nu cu mine.. cum zici... app sper sa mergi diseara pe la disco.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDeviL Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 casincer nu stiu.. am iesit aseara cu prietena afara si cand am intrat azi dim am vazut ban.. da vb eu cu MAXTOR>..aveam de gand sa donez pt vip ..dar ce sa mai donezi la un forum ca si asta.. insa lasa ca am eu de discutat si cu Raule cand ne vedem prin nadlac... pf vrei sa iei VIP?=)) parerea mea: las-o balta :P nu ai d c sa donezi pentru niste prostii pe un forum pe internet care numai copii pana la 17 ani se uita ... tu nu iti dai seama?=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDeviL Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 dar dak ai mii de euro la zi..d c nu?:) ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 Plm deja m-am inervat, dupa ce ai luat ban si dekarma pentru leeching, tot ai mai copiat cine ti-e de vina ? plus ca am vb cu grisom sa nu ti-l dea permanent. asa a facut si varuto ca nu i-am zis nu stiu ce exploit a postat pe forum nu stiu ce aveam eu pe acolo mai multe augumente pe gracia si alte chestii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubulina Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 dar dak ai mii de euro la zi..d c nu?:) ai? nu am la zi.. da am 3k depoarte... xD Plm deja m-am inervat, dupa ce ai luat ban si dekarma pentru leeching, tot ai mai copiat cine ti-e de vina ? plus ca am vb cu grisom sa nu ti-l dea permanent. asa a facut si varuto ca nu i-am zis nu stiu ce exploit a postat pe forum nu stiu ce aveam eu pe acolo mai multe augumente pe gracia si alte chestii.. laso balta nu am chef sa ma cert cu tn pe un forum.. discutam cand ne vom vedea...SUBIECT INCHIS>>! btw EVIL.. am o alta idee... asta.. KREEEEEEEEEEE AREEEEEE SAMIIIIII DEAAAAAAAAAA CEVAAAAAAAA ADENASSSSSSSS dAU INAPOI =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDeviL Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 nu am la zi.. da am 3k depoarte... xDlaso balta nu am chef sa ma cert cu tn pe un forum.. discutam cand ne vom vedea...SUBIECT INCHIS>>! btw EVIL.. am o alta idee... asta.. KREEEEEEEEEEE AREEEEEE SAMIIIIII DEAAAAAAAAAA CEVAAAAAAAA ADENASSSSSSSS dAU INAPOI =)) adena?pt ce?si cat iti trebuie? ah da....... cu 3 mii de euro mai bn fa carnetu si iati masina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmytza Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 cum zici... app sper sa mergi diseara pe la disco.. bubu calmeaza-te >.< intra in l2 si mai rape niste ass-uri ce draq :D chill .. it's just a forum :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts