Jump to content
  • 0

8elw enan developer na t kanw pollaples erwtiseis plz..:/

Question

Recommended Posts

• 0
Posted

prwta apola thnx pou endiafer8ikes loipon exw tis e3eis erwtiseis kai dn 8elw na kanw polla topics...

1on an kanw compile ena final gracia pack borw meta na to kanw update se epilogue kai pws? kai to navicat to idio ginetai meta na to kanw update? epidh to epilogue akousa pws exei polla new stuff...

• 0
Posted

koita otan ama exeis gracia final server kai meta apo poly kairo 8eleis na peraseis to epilogue  8a pas tin navicati 8a kratiseis tous

characters

items

castle

clan_data

character_subclasses

kai molis kratiseis ola ayta meta 8a kaneis inst tin data tou epilogue kai 8a peraseis ta backup pou kratises apo to Final

alla prepei na einai to idio pack se update

• 0
Posted

kai pws ta krataw? :(

apo oti 3erw to backup kanei save ola ta tables..kai to pack update ginetai:de3i klick sto datapack kai gameserver,team,update an dn kanw la8ws?meta apla kanw build kai antika8istw ta palia folders e?ara prepei an apo8ikeusw sthn akrh kai ta html's multisell etc..

• 0
Posted

kai pws ta krataw? :(

apo oti 3erw to backup kanei save ola ta tables..kai to pack update ginetai:de3i klick sto datapack kai gameserver,team,update an dn kanw la8ws?meta apla kanw build kai antika8istw ta palia folders e?ara prepei an apo8ikeusw sthn akrh kai ta html's multisell etc..

des to link pou sou edose o `SiNoK^ kai 8a eisai ok  pisteyo...

• 0
Posted

ox wraio dld meta otan to kanw update to navicat kanw execute file auta pou ekana dump...wraia kl mexri tr..

rwtisa gt exw kanei compile to teleuteo rev ths l2j to opio einai gracia epilogue kai epidh pros to paron to epilogue pezei mono me host dn exei vgei akoma patch exw kapia provlhmata kai apories...

prwta apo ola vazw sta host file to host m kai benw mia xra eta m dixnei kati gia gameguard piga esvisa kati grames sta host pou elegan gia l2 protection kai to gameguard kai tr mia xara benw alla meta apo ligh wra me petaei kai m leei error dn borei na vrei to gameguard ti borw na kanw>?

kai an sunexisw na pezw me host oi alloi pws benoun?dinw to no ip m na to valon sto host tous?kai an vgei patch gia epilogue 8a boresw na to xisimopieisw etc dn einai?

• 0
Posted

ox wraio dld meta otan to kanw update to navicat kanw execute file auta pou ekana dump...wraia kl mexri tr..

rwtisa gt exw kanei compile to teleuteo rev ths l2j to opio einai gracia epilogue kai epidh pros to paron to epilogue pezei mono me host dn exei vgei akoma patch exw kapia provlhmata kai apories...

prwta apo ola vazw sta host file to host m kai benw mia xra eta m dixnei kati gia gameguard piga esvisa kati grames sta host pou elegan gia l2 protection kai to gameguard kai tr mia xara benw alla meta apo ligh wra me petaei kai m leei error dn borei na vrei to gameguard ti borw na kanw>?

kai an sunexisw na pezw me host oi alloi pws benoun?dinw to no ip m na to valon sto host tous?kai an vgei patch gia epilogue 8a boresw na to xisimopieisw etc dn einai?

file exoune ginei 100todades topic-guide gia ayta ta themata!! nomizo pws an psaxeis ligo tha ta vreis ola!
  • 0
Posted

0k dn exw provlhma na psa3w to 8emw einai oti dn 3erw ti prepei na grapsw sto search gia na vrw auto pou 8elw...eides oi erwtiseis m einai arketa megales :/

kai zitisa ligo help opios exei ligo xrono borei na apantisei pisteuw ..

• 0
Posted

na einai dancer singer buffer ola ta buffer bot dld...

esu 8eleis ena items pou na to patas kai na sou bgazei mia lista me buff sosta  ?