Jump to content

[Gr]Γενιά Xnet


ProJecT

Recommended Posts

3162mgz.jpg

 

Πρωτα θελω να πω οτι ειναι ενα ακυρο topic. Δεν χρειαζετε να απαντησετε οτι ειναι ακυρο topic και τα λοιπα και τα λοιπα. Το εστειλα για αυτους που δεν εχουν ιδεα τι μπορει να συμβει οταν σερφαρετε στο internet και για οσους νομιζουν οτι ειναι hackers.

 

Ξερω οτι πολλοι δεν διαβαζετε βιβλια, σχεδον κανεις αλλα αξιζει τον κοπο. Θα καταλαβετε οτι πριν κανετε τον hacker πρεπει να σκεφτειτε τις επιπτωσεις που θα ακολουθησουν. Οταν θα το διαβαζετε θα εχετε μεγαλη αγωνια και δεν θα θελετε να σταματησετε να το διαβαζετε μεχρι να το τελειωσετε. Εγω προσωπικα εχω να διαβασω λογοτεχνικα βιβλια απο οταν ημουν 12-13 χρονων. Το βιβλιο ειναι 450-480 σελιδες. Το βιβλιο το διαβασα σε 2 μερες. 8-10 ωρες αν κανεις την σουμα.

 

Το βιβλιο λεγετε Γενια Xnet:

 

Περιγραφες που βρηκα:

 

Ο Marcus ή «w1n5t0n» είναι μόλις δεκαεπτά χρόνων, αλλά πιστεύει πως γνωρίζει ήδη πώς δουλεύει το σύστημα - αλλά και πώς μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έξυπνος, γρήγορος και γνώστης των μεθόδων του διαδικτυακού κόσμου, δε δυσκολεύεται να ξεγελάει τα αδιάκριτα αλλά αδέξια συστήματα επιτήρησης του λυκείου του. Τα πάντα όμως αλλάζουν όταν αυτός και οι φίλοι του την κοπανάνε μια μέρα απ' το σχολείο και βρίσκονται μπλεγμένοι στα επακόλουθα μιας μεγάλης τρομοκρατικής επίθεσης στην καρδιά του Σαν Φραντσίσκο.

 

Στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, ο Marcus και η ομάδα του συλλαμβάνονται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) και, πριν ακόμα συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, βρίσκονται σε μια μυστική φυλακή όπου ανακρίνονται ανελέητα για μέρες. Όταν τελικά η DHS αποφασίζει να τους απελευθερώσει, ο Marcus ανακαλύπτει ότι η πόλη του έχει μετατραπεί σε μια αστυνομοκρατούμενη πολιτεία, όπου κάθε πολίτης αντιμετωπίζεται σαν υποψήφιος τρομοκράτης. Γνωρίζει πολύ καλά ότι κανένας δεν πρόκειται να πιστέψει την ιστορία του και αυτό δεν του αφήνει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να ρίξει μόνος του το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

 

Μπορεί άραγε ένας έφηβος χάκερ να τα βάλει με μια κυβέρνηση εκτός ελέγχου; Ίσως, αλλά μόνο αν είναι πραγματικά προσεκτικός... και πολύ, πολύ έξυπνος.

 


 

Special Edittion

 

"Το σημαντικό με τα συστήματα ασφαλείας δεν είναι το πώς δουλεύουν, αλλά το πώς πέφτουν(MaxCheaters :D)". Αυτή ήταν η πρώτη γραμμή της πρώτης μου blog(www.max-designers.blogspot.com) καταχώρισης στην προσωπική μου Xnet ιστοσελίδα, την οποία ονόμασα Ανοιχτή Εξέγερση. Έγραφα ως M1key και ήμουν έτοιμος για πόλεμο. Ο Μάρκους ή w1n5ton ή M1key ή Gerero(the first person that came on my mind) είναι μόλις δεκαεπτά χρόνων και πιστεύει πως γνωρίζει πολύ καλά πώς δουλεύει το διαδίκτυο. Όταν όμως, έπειτα από μια τρομοκρατική(Exte) επίθεση στο Σαν Φραντσίσκο, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται, συνειδητοποιεί ότι η πόλη του, αλλά και το διαδίκτυο, έχουν μετατραπεί σε αστυνομοκρατούμενες(Noble, K4rma, Grisom) περιοχές όπου κάθε πολίτης αντιμετωπίζεται ως υποψήφιος τρομοκράτης. Έτσι, αποφασίζει, παρέα με μερικούς κομπιουτεράδες(Morian, ExtremeDwarf, XaRoC), να τα βάλει μόνος του με μια κυβέρνηση εκτός ελέγχου. Αν είναι πολύ προσεκτικός και πολύ έξυπνος, θα τα καταφέρει...

Link to comment
Share on other sites

Όταν όμως, έπειτα από μια τρομοκρατική(Exte) επίθεση στο Σαν Φραντσίσκο έξυπνος, θα τα καταφέρει...

 

OXI RE GAMWTO PIOS TOU TO EIPE!

 

Έτσι, αποφασίζει, παρέα με μερικούς κομπιουτεράδες(Morian, ExtremeDwarf, XaRoC), να τα βάλει μόνος του με μια κυβέρνηση εκτός ελέγχου. Αν είναι πολύ προσεκτικός και πολύ έξυπνος, θα τα καταφέρει...

 

akougete san to oceans 11, ala fenete kalo :P

 

Link to comment
Share on other sites

Na To Eixe Se Tainia Omws Kalitera 8a Htan ;D

Egw san tainia to eixa sto mualo mou.. To diavasa grigora gt agwniousa na dw ti 8a ginei.

 

Άκυρο Τόπικ.

:O :O :O :O :O :O :O :O  Diavase epanw ti leei sto description

 

Link to comment
Share on other sites

Έγκυρο τόπικ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΠΑΑΑΑ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...