balthazor Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tha kanete to embolio tis neas gripis? doste k logo an oxi/nai....btw egw dn 8a to kano dn 8elo na gino zombie :D Quote
Yakamoto Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No Eimai Alergikos Sa Ayto To Embolio :S Quote
Freyr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Egw pali protimo na pethano xerodas oti pethana apo gripi para na pethano saltarismenos apo agnostes parenergies Quote
Eliminated_Gr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 poli iperbolikoi iste... mexri twra apo osa exoun ginei, oi pithanotites na exei parenergeis sumfwna me ereuna, isws kai elafries, einai peripou 1/1.000.000 perimente an enwthei me tin griph twn pthnwn kai meta kante embolio Quote
Freyr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 poli iperbolikoi iste... mexri twra apo osa exoun ginei, oi pithanotites na exei parenergeis sumfwna me ereuna, isws kai elafries, einai peripou 1/1.000.000 perimente an enwthei me tin griph twn pthnwn kai meta kante embolio x0a0x0ax00ax0 pou tin thimithikes re? xeris pou tin grafun aftin tin gripi oloi aftoi?min sou pow kalitera giati den tin grafun mono ekei pou fadazese... Quote
Eliminated_Gr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 x0a0x0ax00ax0 pou tin thimithikes re? xeris pou tin grafun aftin tin gripi oloi aftoi?min sou pow kalitera giati den tin grafun mono ekei pou fadazese... koitakse , i gripi twn xoirwn einai poli hpia kai mono poloi adunamoi anthrwpoi pethenoun, otan exoun alles sobares arwsties sinithos. episis, metadidete eukola. i griph twn pthnwn omws den metadidete eukola, alla exei skotosei panw apo to 50% twn anthrwpwn pou tin kolisan epomenws, an enwthoun oi duo gripes kai metalaxtoun, tote isws o ios kai na metadidete eukola , alla kai na skotonei pano apo to 50% Quote
Freyr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 koitakse , i gripi twn xoirwn einai poli hpia kai mono poloi adunamoi anthrwpoi pethenoun, otan exoun alles sobares arwsties sinithos. episis, metadidete eukola. i griph twn pthnwn omws den metadidete eukola, alla exei skotosei panw apo to 50% twn anthrwpwn pou tin kolisan epomenws, an enwthoun oi duo gripes kai metalaxtoun, tote isws o ios kai na metadidete eukola , alla kai na skotonei pano apo to 50% aposo xerw i gripi tis kotas exi perasi :D Quote
RєVєnGeR^ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 koitakse , i gripi twn xoirwn einai poli hpia kai mono poloi adunamoi anthrwpoi pethenoun, otan exoun alles sobares arwsties sinithos. episis, metadidete eukola. i griph twn pthnwn omws den metadidete eukola, alla exei skotosei panw apo to 50% twn anthrwpwn pou tin kolisan epomenws, an enwthoun oi duo gripes kai metalaxtoun, tote isws o ios kai na metadidete eukola , alla kai na skotonei pano apo to 50% kai an i giagia mou eixe arxidia 8a itan papous mou Quote
Eliminated_Gr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 aposo xerw i gripi tis kotas exi perasi :D nop, uparxei stin notioanatoliki kina kai stin anatoliki india , bietnam kai genika se autes tis xwres.. apla palia katafere kai eftase mexri tin ellada. den einai eukolo na skorpizete afou leme diskola metadidete P.S. otan elega gia 1/1.000.000 gia aprenergeis ennoeite oti ennoousa se server me x1 drop ;D Quote
Freyr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 kai an i giagia mou eixe arxidia 8a itan papous mou indeed sto full.Edw taiza gurunia sto xorio kai ime igiis sto max.Gia na min pw gia tis kotes.Prostheto oti iparxi i gripi kai ekei pou sou lew Quote
Eliminated_Gr Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 auto pou kolaei? kai egw sto xwrio m exw kotes alla einai swes, den kolane ta panta eleos Quote
Emrys Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 oxi gt? Gt dn empisteomai pia kanenan .. Pote dn kseris ti kribi ayto to embolio ... Akoysa oti simfona me ereynes periexi nmz idrargiro i kati tetio to opio soy adinamoyni toy amintiko sistima toy an8ropoy(leyka emosferia etc) Ki meta apo mia apli iosi na pe8anoyme oloi ... Ayto itan mia ereyna poy diabasa :D Siga min to riskaro ... Quote
Yakamoto Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Loipon Paidia Meta Apo Ton Piriniko Polemo Phgenei Mia Korh Sti Mana Tis Kai Tis Leei "Mama Mama Exw 3 Byzia" kai apantaei i mana "Sta Arxidia Mou" >.< I Griph Tis Kotas Exei Perasi :S Quote
balthazor Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 egw pisteuo pos iparxoun 2 periptosis...I proti ine gia ta lefta...3is farmakeutikes eteries evgalan 10 dis.I 2i gia to nero...tosoi an8ropoi pano stin gi pou na ftasi to nero :D to pio parakseno ine pos kanoun toses diafimisis gia autin tin gripi p ixe ligoteres apolies apo tis ales gripes... Quote
MaestroLuke Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Afou den ine anagi + oti me tin gripi liges meres taleporia tros k meta gg den iparxei logos pistevo na ginei Quote
Recommended Posts