T3Rr0r@s Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 akoulou8isa kata grama to guide tou stefouli alla pali mou bgazi gia CRITERIA otan pataw Buff Me exo l2jequal
0 3xpl0it3R Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 To pack sou einai ston C:\ ? [offtopic] Wreos developer 8a gineis blepw... [/offtopic]
0 T3Rr0r@s Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 To pack sou einai ston C:\ ? [offtopic] Wreos developer 8a gineis blepw... [/offtopic] apo oti blepw o ka8enas me ton pono tou kai ego eipa oti 8a gino developer imarton xriste mou!!! nai ton exo sto c:/
0 Flash™ Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 apo oti blepw o ka8enas me ton pono tou kai ego eipa oti 8a gino developer imarton xriste mou!!! nai ton exo sto c:/ To pack sou einai ston C:\ ? [offtopic] Wreos developer 8a gineis blepw... [/offtopic] File ama mporeis balei to critical pou sou bgazei.... file timoskouros esu ti nomizeis oti eisai kalos developer kai milas gia tous allous ...
0 3xpl0it3R Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 apo oti blepw o ka8enas me ton pono tou kai ego eipa oti 8a gino developer imarton xriste mou!!! nai ton exo sto c:/ O buffer sou einai me quest.. sosta ? Des ama exeis balei ta quest sosta... Ego sou protinw na allaksis pack.Kalitera bale l2jfree. perna protections(Pou prepei na kseris pws, giati exeis kai developing team[L2JTerror]).Ama bariese, pare L2jArchid. File ama mporeis balei to critical pou sou bgazei.... file timoskouros esu ti nomizeis oti eisai kalos developer kai milas gia tous allous ... Ma den tou petaei kapio critical.... Ego den eipa oti eimai kaliteros i xeiroteros.. apla exei dikia tou developign team, kai palebei na balei enan buffer se ena l2jequal pack.. pou i omada exei klisei edw kai enan mina.. oute to timeline den exei minei...
0 T3Rr0r@s Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 O buffer sou einai me quest.. sosta ? Des ama exeis balei ta quest sosta... Ego sou protinw na allaksis pack.Kalitera bale l2jfree. perna protections(Pou prepei na kseris pws, giati exeis kai developing team[L2JTerror]).Ama bariese, pare L2jArchid. Ma den tou petaei kapio critical.... Ego den eipa oti eimai kaliteros i xeiroteros.. apla exei dikia tou developign team, kai palebei na balei enan buffer se ena l2jequal pack.. pou i omada exei klisei edw kai enan mina.. oute to timeline den exei minei... off topic:lipon kai esi nomizis pos eftiaksa monos m to l2jterror? www.l2info.info apo edo kitaksa to tutorial kai to ekana dn simeni oti eimai o kaliteros developer auto.... kai oute xeris an me boi8ise kapios kai meta pareti8ike gt dn i8ele na sinexisi apla psaxno devs gia to project m alios 8a to kliso....;) 8a balo l2jarchid alla na s po an paro tin l2jarchid tin teleftea rev 8a exi protection as poume anti-phx enchant-announce?
0 Flash™ Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ama exei dikoia sou team o T3Rr0r@s tote ok... kai ego skoloume para poly kai apo IL apofasisa na ftia3o Gracia Final kai to mono problima mou einai i buffer kai to poio sigouro einai na ftia3o mia me java... kai kati allo to l2jfree 8elei maven..
0 T3Rr0r@s Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ama exei dikoia sou team o T3Rr0r@s tote ok... kai ego skoloume para poly kai apo IL apofasisa na ftia3o Gracia Final kai to mono problima mou einai i buffer kai to poio sigouro einai na ftia3o mia me java... kai kati allo to l2jfree 8elei maven.. opos lew kai parapano mporo na balo L2Jarchid 8a exi etima ta protection anti phx enchant-announcements kai genikos bugs 8a balo tin teleftea Rev!?
0 3xpl0it3R Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 off topic:lipon kai esi nomizis pos eftiaksa monos m to l2jterror? www.l2info.info apo edo kitaksa to tutorial kai to ekana dn simeni oti eimai o kaliteros developer auto.... kai oute xeris an me boi8ise kapios kai meta pareti8ike gt dn i8ele na sinexisi apla psaxno devs gia to project m alios 8a to kliso....;) 8a balo l2jarchid alla na s po an paro tin l2jarchid tin teleftea rev 8a exi protection as poume anti-phx enchant-announce? Nai.Alla sou protinw na pareis mia revision apo tin 1050 kai kato.Giati meta to stable revision pou bgike, ta exoun kanei ola xalia.To sethero den doulebei kai genika exei kapia problimata... kai kalitera na min sinexisti to offtopic giati 8a fame oloi mas apo -1...
0 T3Rr0r@s Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Nai.Alla sou protinw na pareis mia revision apo tin 1050 kai kato.Giati meta to stable revision pou bgike, ta exoun kanei ola xalia.To sethero den doulebei kai genika exei kapia problimata... kai kalitera na min sinexisti to offtopic giati 8a fame oloi mas apo -1... simfono gia to off-topic kapios mod i gold na lockari to topic li8ike to problima!
0 Vkouk Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 simfono gia to off-topic kapios mod i gold na lockari to topic li8ike to problima! Locked
Question
T3Rr0r@s
akoulou8isa kata grama to guide tou stefouli alla pali mou bgazi gia CRITERIA otan pataw Buff Me exo l2jequal
10 answers to this question
Recommended Posts