Spidey* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Geia sas paidia :) exw server me to pack to zero-gloom..kai 8elw se kati voi8eia... Pws ginete otan arxizei enas kainourgios pexths na exei ena skill apo tote p arxizei na pezei..8elw na valw to nobless se olous tous pextes p 8a arxizoun ..help me.. :D ;D
0 ExTrEmEDwarf Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 pigene sto L2PcInstance kai vres to: public void increaseLevel() kai vale afto if (!activeChar.isNoble() && activeChar.getLevel() == 2) { activeChar.setNoble(true); activeChar.rewardSkills(); } kai meta alakse to public void increaseLevel() se public void increaseLevel(L2PcInstance activeChar) Edit: twra eida pws exeis ena palio preconfigured pack -.-" anyway, mpes sto navicat kai valto sta skill tree.
0 Spidey* Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 pigene sto L2PcInstance kai vres to: public void increaseLevel() kai vale afto if (!activeChar.isNoble() && activeChar.getLevel() == 2) { activeChar.setNoble(true); activeChar.rewardSkills(); } kai meta alakse to public void increaseLevel() se public void increaseLevel(L2PcInstance activeChar) Edit: twra eida pws exeis ena palio preconfigured pack -.-" anyway, mpes sto navicat kai valto sta skill tree. ty re file..epitelous !
Question
Spidey*
Geia sas paidia :)
exw server me to pack to zero-gloom..kai 8elw se kati voi8eia...
Pws ginete otan arxizei enas kainourgios pexths na exei ena skill apo tote p arxizei na pezei..8elw na valw to nobless se olous tous pextes p 8a arxizoun ..help me.. :D ;D
3 answers to this question
Recommended Posts