Jump to content
  • 0

[Help] FileEdit Error

Question

Posted

Λοιπόν, έχω ένα προβληματάκι σχετικά με το FileEdit δεν μπορώ να βάλω π.χ. στο “itemname-e” παραπάνω Items από ότι έχω βάλει. Τι θέλω να πω με αυτό έχω βάλει αρκετά Customs όμως θέλω να βάλω μία ακόμη στολή και δεν μπορώ να την προσθέσω μέσα και με βγάζει το ίδιο Error είχε γίνει παλιά ένα παρόμοιο Guide για το πρόβλημα που υπάρχει με το fileEdit αλλά από ότι θυμάμαι πρέπει να κάνω στο αρχείο που θέλω να προσθέσω την armor να το κάνω Edit και να αφαιρέσω κάποια κενά? Άμα ξέρει κάποιος ή άμα υπάρχει κάποιο Guide και μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμον.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Λοιπόν, έχω ένα προβληματάκι σχετικά με το FileEdit δεν μπορώ να βάλω π.χ. στο “itemname-e” παραπάνω Items από ότι έχω βάλει. Τι θέλω να πω με αυτό έχω βάλει αρκετά Customs όμως θέλω να βάλω μία ακόμη στολή και δεν μπορώ να την προσθέσω μέσα και με βγάζει το ίδιο Error είχε γίνει παλιά ένα παρόμοιο Guide για το πρόβλημα που υπάρχει με το fileEdit αλλά από ότι θυμάμαι πρέπει να κάνω στο αρχείο που θέλω να προσθέσω την armor να το κάνω Edit και να αφαιρέσω κάποια κενά? Άμα ξέρει κάποιος ή άμα υπάρχει κάποιο Guide και μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμον.

alakse file edit. auto s sinistw vres t CriticalError doulevei 100%

offtopic: teleio signature !

• 0
Posted

alakse file edit. auto s sinistw vres t CriticalError doulevei 100%

offtopic: teleio signature !

Ευχαριστώ φιλέ μου για το Signature, Αν και δεν είναι από τα καλύτερα μου.

Το FileEdit του CriticalError? Μμ.. άμα μπορεί κάποιος να προσθέσει κάτι άλλος για Help μέχρι να βρω τι φταίει ίσως μπορεί να φταίει και το fileEdit του ΤΚ-Master αν και δεν αντιμετώπισε κανένα φιλαράκι μου κάτι παρόμοιο.

Αυτό το FileEdit λες : [share]Lineage II FileEdit Gracia Final

• 0
Posted

Ευχαριστώ φιλέ μου για το Signature.

Το FileEdit του CriticalError? Μμ.. άμα μπορεί κάποιος να προσθέσει κάτι άλλος για Help μέχρι να βρω τι φταίει ίσως μπορεί να φταίει και το fileEdit του ΤΚ-Master αν και δεν αντιμετώπισε κανένα φιλαράκι μου κάτι παρόμοιο.

to exw sinantisei kai egw auto,kai i moni lisi itan na alaksw fileedit !

s eipa kai piw panw psakse t CriticalError

• 0
Posted

1) Σιγουρέψου πως το κάνεις save στην σωστή rev. (413 ή 414).

2) Δες το guide αυτό. Αποκλείεται εάν το διαβάσεις να έχεις ακόμα απορίες.

Regards.