Jump to content

[GR]Lineage 2 Game Description (Sta Ellinika)


GameOver

Recommended Posts

ID_L2_Club_by_Lineage2_Club.jpg

 

Lineage II είναι ένα μοναδικό και σύνθετο παιχνίδι φαντασίας. Ανήκει στην κατηγορία των MMO (massively multiplayer online) RPG (παιχνίδι ρόλων) και μπορεί να είναι τόσο μαγευτική και εθιστική. Τα γραφικά, τα σκηνικά και τα τοπία είναι καθαρή ποίηση και τον τρόπο με τον developes παιχνίδι είναι συναρπαστικό και συναρπαστικό. Δεν είναι εύκολο να βαρεθείτε από αυτό το παιχνίδι αν δεν βλέπω πραγματικά εμπειρία και ό, τι έχει να προσφέρει. Αν το παίξει εντατικά (πάνω από 5 ώρες την ημέρα), μπορεί να βιώσετε την αίσθηση της κατακτώντας το μετά από ένα χρόνο ή περισσότερο. Είναι ενδιαφέρουσα και προκλητική στην πολυπλοκότητά του, τους δικούς της κανόνες, κοσμολογία και συστημάτων. Αυτό το παιχνίδι αποτελείται από ένα τεράστιο ποσό των λεπτομερειών, που θα μπορούσε να καλύψει δεκάδες σελίδες. Θα περιοριστώ εδώ για να τις σημαντικότερες, οι οποίες είναι απαραίτητες για το παιχνίδι. Τα υπόλοιπα από αυτά που θα πρέπει να διερευνήσει και να ανακαλύψετε μόνοι σας!

 

Being Born

 

Στην αρχή του παιχνιδιού θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας. Ο χαρακτήρας είναι πολύ σημαντικό και θα καθορίσει το μέλλον του παιχνιδιού σας. Κατά μία έννοια, θα καταστεί σχεδόν χαρακτήρα σας. Γενικά χαρακτήρες μπορούν να ταξινομηθούν σε μάγοι (μυστικιστές) και μαχητές. Επίσης, ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο αγώνα που τους δίνει ιδιαίτερη εμφάνιση και τις ικανότητες. Αγώνες περιλαμβάνουν Kamael, Elves, Dark Elves, Orcs, Dwarfs και ανθρώπους. Σημειώστε ότι οι νάνοι δεν έχουν μυστικιστικό τάξεις. Αφού επιλέξετε τη φυλή και την τάξη σας, μπορείτε να επιλέξετε το φύλο του χαρακτήρα σας και το όνομα αυτό. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν επιλέξετε ένα όνομα, για αυτό θα σας συνοδεύει για πολύ καιρό.

 

Η αίθουσα

 

Μόλις μπείτε στο γενεαλογία κόσμος είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να επικοινωνούν με άλλους παίκτες. Μπορείτε να μάθουν πολλά από τους άλλους ή να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να νικήσει έναν κοινό εχθρό. Για το σκοπό αυτό, διαφορετικά κανάλια είναι διαθέσιμα.

 

Κωδικός Καναλιού

Όλα

Εμπόριο +

Shout!

Κόμμα #

Clan @

Ally $

Hero%

 

Είναι εύκολο στη χρήση των καναλιών Όλα τα απλά επιλέγοντας από την καρτέλα Όλες και πληκτρολογώντας στο μήνυμά σας. Τα μηνύματα αυτά όμως μπορεί να θεωρηθεί μόνο για παίκτες που είναι κοντά. Αν θέλετε να φτάσετε παίκτες που είναι πολύ κοντά και δεν είναι ακόμη στο οπτικό φάσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εμπόριο Channel. Για να μιλήσετε στο εμπόριο ένα μπορείτε είτε να επιλέξουν το εμπόριο συνομιλίας καρτέλα ή πληκτρολογείτε + και το μήνυμά σας. Ο πραγματικός σκοπός του εμπορίου Channel είναι να .. εμπόριο, και ότι είναι έγκυρη, ιδίως σε μεγάλες πόλεις όπως Giran ή Άντεν. Σε διαφορετικό διακομιστή όμως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Shout Channel (! Και το μήνυμα σας) κυρίως για επαγγέλματα.

 

Οι παίκτες μπορούν να "xp" (που σημαίνει αποκτήσουν εμπειρία) καθώς και στα κόμματα. Αν καταλήξουμε σε ένα μέρος που μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλα μέλη του κόμματος, πληκτρολογώντας # και το μήνυμά σας. Αν είστε μέλος ενός φατριών μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλα μέλη γενιών μέσω @ και το μήνυμά σας. Προβλέπονται φυλή σας έχει μια συμμαχία, κουβέντα για την συμμαχία γίνεται μέσα από $ και το μήνυμά σας. Τέλος, ήρωες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «φωνή ήρωας" και να ακουστεί σε όλο τον γνωστό κόσμο. Τους είναι το σύμβολο%. Ορισμένοι διακομιστές επιτρέπουν μιλούν από τη χρήση του!.

 

 

 

Είναι επίσης δυνατή η ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων με έναν παίκτη κάθε φορά. Ο κωδικός που να είναι "playersname και το μήνυμά σας.

 

Η XP Σύστημα

 

Ένας χαρακτήρας έχει γεννηθεί σε ένα χωριό που αρχίζει στο επίπεδο 1. Σκοτώνοντας τέρατα δίνει σταγόνες (αντικείμενα ή υλικά), Adena (χρήματα) και SP / XP. XP είναι απαραίτητη για την ισοστάθμιση, ενώ SP είναι απαραίτητη για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Σαν χαρακτήρας αυξάνεται σε επίπεδα, ικανότητες και τις εξουσίες της μπορεί να επεκταθεί με την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, ή απλά perfectioning τις δεξιότητες που ήδη γνωρίζουν. Αυτή τη στιγμή το τελικό ύψος είναι 85, αν και χρησιμοποιείται για να είναι 80 και ίσως αυτό θα αλλάξει στο μέλλον ενημερώσεις του παιχνιδιού. Να θυμάστε ότι αν ένα τέρας είναι περισσότερο από 9 επίπεδα μικρότερα από ό, τι εσείς, οι XP που αποκτήθηκαν είναι υπερβολικά μικρή για να είναι σημαντικές. Επίσης, δεν υπάρχουν σταγόνες από αυτά τα τέρατα. Στην επίσημη διακομιστές δεν υπάρχει τρόπος να πει το επίπεδο των τεράτων. Υπάρχει όμως ένας άλλος τρόπος για να προσδιοριστεί το επίπεδο αυτών. Μετά στόχο ένα τέρας το όνομά του εμφανίζεται στο παράθυρο που στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο χρώμα πάνω HP γραμμή του. Αυτό σημαίνει χρώμα:

 

 

Κόκκινο: Το τέρας είναι τουλάχιστον 8 επίπεδα μεγαλύτερα από ό, τι

Ροζ: Το τέρας είναι μεταξύ 6 και 7 επίπεδα μεγαλύτερα από ό, τι

Κίτρινο: Το τέρας είναι μεταξύ 3 και 5 επίπεδα μεγαλύτερα από ό, τι

Λευκό: Το τέρας είναι οποιοδήποτε επίπεδο μεταξύ 2 επίπεδα μικρότερη και μεγαλύτερη από ό, τι

Πράσινο: Το τέρας είναι μεταξύ 3 και 5 επίπεδα μικρότερο από ό, τι

Blue: Το τέρας είναι τουλάχιστον 8 επίπεδα μικρότερο από ό, τι

 

Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές φορές στη ζωή ενός χαρακτήρα. Μετά την επίτευξη lvl 20, μπορείτε να ξεκινήσετε ορισμένα quests που θα σας δώσει το δικαίωμα να αλλάξει επάγγελμα σας. Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί ως Elf Mystic, σε lvl 20, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα elven οδηγό ή χρησμό. Αν επιλέξετε να γίνει μάγος, σε επίπεδο 40 μπορείτε να αλλάξετε την εργασία σας, για δεύτερη φορά και να γίνει spellsinger ή στοιχειακού Summoner. Υπάρχει ένα τρίτο των επαγγελματικών αλλαγή στο lvl 76, το οποίο δεν είναι τόσο σημαντικό, διότι ο χαρακτήρας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί μέχρι τότε.

 

 

 

Αντικείμενα, όπλα και πανοπλίες μπορούν να ταξινομηθούν σε διαφορετικές «ποιότητες». Δυστυχώς, μια χαρακτήρες πρέπει να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις ώστε να χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό ενός ορισμένου βαθμού. Έτσι, δεν ποιότητας μπορεί να φορεθεί ανεξαρτήτως επιπέδου. Οι διαθέσιμες ποιότητες είναι:

 

 

δεν Βαθμός:: μπορεί να είναι εξοπλισμένο σε όλα τα επίπεδα

Δ βαθμός:: μπορεί να είναι εξοπλισμένο σε επίπεδο 20 ή υψηλότερο

Γ βαθμός:: μπορεί να είναι εξοπλισμένο σε επίπεδο 40 ή υψηλότερο

Β βαθμός:: μπορεί να είναι εξοπλισμένο σε επίπεδο 52 ή υψηλότερο

Α βαθμός:: μπορεί να είναι εξοπλισμένο σε επίπεδο 61 ή υψηλότερο

S Βαθμός:: μπορεί να είναι εξοπλισμένο σε επίπεδο 76 ή υψηλότερο

S-80 Βαθμός:: μπορεί να είναι εξοπλισμένο σε επίπεδο 80 ή υψηλότερο

 

Θάνατος και XP Απώλεια

 

XP δεν μπορούν να αποκτηθούν μόνο, αλλά μπορεί επίσης να χαθεί αν πεθάνεις. Αν HP σας (Υγεία Πόντοι) πτώση σε 0 από μια επίθεση ενός τέρατος ή παίκτη, θα πεθάνουν. Εάν έχετε δηλητηριαστεί HP σας θα συνεχίσουν να μειωθεί, αλλά δεν μπορεί να μειωθεί σε λιγότερο από 1 HP. Οι απόκρυφες ικανότητες σταματήσει επίσης τη λειτουργία HP σας όταν θα φθάσει το 1. Μια κανονική θανάτου σας κοστίζει περίπου 4% του επιπέδου. Ο θάνατος από ένα μέλος της σε μια συμμαχία με την οποία είστε σε πόλεμο, οδηγεί σε απώλεια xp 1%. Όταν πεθαίνουν έχετε την επιλογή του "Go To Village» που σας στέλνει προς το κοντινότερο χωριό. Αν φυλή σας έχει ένα κάστρο ή μια αίθουσα φατριών μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πάτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να περιμένουμε κάποιον να σας ressurect. Μια κανονική ressurect (μέσω κύλισης των ανάσταση) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε παίκτες. Υπάρχουν όμως ορισμένες κατηγορίες, οι οποίες έχουν ανάσταση ως μια ικανότητα και μπορεί να σας δώσει πίσω ένα ποσοστό της xp χαθεί. Για παράδειγμα καρδιναλίων μπορεί να δώσει πίσω περισσότερο από το 70% των απωλεσθέντων xp.

 

Mages vs Fighters

 

pvp_combat.jpg

 

Μάγοι χωρίζονται επίσης σε επίθεση μάγοι και υποστηρικτική mages. Ανάλογα με την προσωπικότητά σας, αρέσει και τι όχι επιλέγετε να είναι Mage ή μαχητής. Μαχητές είναι γενικά πιο επιθετική και βάναυση. Από την άλλη πλευρά, μάγοι επίθεση δεν αγγίζουν το στόχο, αλλά με την αποστολή μαγικά ξόρκια από απόσταση. Αυτό τους καθιστά λίγο πιο λεπτό. Εποικοδομητικές μάγοι δεν επίθεση. Η δουλειά τους είναι να βοηθήσουν άλλους παίκτες στην μάχη με θεραπεία τους, επαναφόρτιση τους και χύτευση ξόρκια της προστασίας και της ισχύος τους.

 

Μια άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ μάγοι και μαχητές είναι η απόκτηση εξοπλισμού. Μυστικιστές συνήθως έχουν Robe Mastery ενώ οι μαχητές έχουν φως ή Heavy Armor Mastery. Ορισμένες κατηγορίες συνδυάζουν περισσότερα του ενός είδους του mastery. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο χαρακτήρας σας είναι Mage, θα πρέπει να φορούν Robe να παίξει. Διαφορετικά είναι σχεδόν άχρηστο. Αν είστε ένας μαχητής που δεν μπορείτε να φοράτε απλά μια ρόμπα, επειδή φαίνεται καλύτερα. Θα πρέπει να φορούν τα κατάλληλα πανοπλίες του mastery σας. Εάν ανησυχείτε με την εικόνα του χαρακτήρα σας, ίσως να θέλετε να λάβει αυτά τα δεδομένα υπόψη πολύ, πριν από την επιλογή του χαρακτήρα σας.

 

Αναζητήσεις

 

Αναζητήσεις οι αποστολές που σας δίνονται από NPCs. NPCs είναι μη παίζουν χαρακτήρες (που ελέγχεται από το πρόγραμμα), που στέκονται σε σταθερά σημεία, συνήθως σε πόλεις. Ορισμένα αναζητήσεις είναι υποχρεωτικές για την πρόοδο στο παιχνίδι, ενώ άλλα είναι προαιρετικά. Αναζητήσεις είναι διασκεδαστικό να το κάνουμε, ορισμένες από αυτές είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί και θα μπορούσε να έχει ενδιαφέροντα ανταμοιβές. XP δεν είναι μία από τις ανταμοιβές όμως. Εμπειρία μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω σχεδόν σκοτώνοντας τέρατα. Αναζητήσεις είναι γραφτό να αποκαλύψει υπαινιγμούς και κομμάτια της ιστορίας και μυθολογίας του παιχνιδιού. Ακόμα, ποτέ δεν διαπιστώθηκε ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, ορισμένα από τα κείμενα δεν είναι μόνο η έλλειψη καλλιτεχνικής έμπνευσης, αλλά είναι γραμμένα άσχημα από γραμματική άποψη. Ευτυχώς τα γραφικά να αντισταθμίσει την αναζητήσεις. Δεν είναι πάντοτε απαραίτητο να γνωρίζουμε την προέλευσή σας, όταν ξέρεις πού είσαι.

 

Ένα άλλο σημείο που κάνει αναζητήσεις σημασία είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν έχει πραγματικό στόχο και ποτέ δεν τελειώνει. Ένα online παιχνίδι αποτυγχάνει στο trasmitting την ατμόσφαιρα του με την αποστολή, επειδή δεν «Game Over" μπορεί ποτέ να εμφανίζονται στην οθόνη. Κάποιος μπορεί να συνεχιστεί και να παίζουν για πάντα. Μετά από να γίνει ισχυρή στον κόσμο της γενεαλογίας είναι οι άνθρωποι που δίνουν το παιχνίδι νόημα. Οργανωτική φυλετικές ομάδες, επιτίθεται συμμαχίες και κάστρα τους, καθιστώντας τους πολέμους ή τη θανάτωση εξαιρετικά ισχυρό τέρατα, το εμπόριο και τη βιοτεχνία γίνει τους στόχους του παιχνιδιού.

 

Ο Κόσμος

 

Ο κόσμος του Lineage II είναι σαν μια μεγάλη ήπειρος με λίγα γύρω νησιά, που περιβάλλεται από νερό. Συνήθως οι γειτονικές περιοχές που κατέχονται από τέρατα από παρόμοια επίπεδα. Όσο πιο μακριά θα πάτε από το αρχικό χωριά τόσο ισχυρότερο είναι το τέρατα γίνονται. The σκηνικά στο αφετηρίες είναι φιλικό και η γη είναι πράσινη και εύφορη. Σε πιο προηγμένες περιοχές της σκηνικά και τα τέρατα φαίνεται εχθρικό και άγονο. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις, αλλά αυτή είναι η γενική τάση του παιχνιδιού.

 

Στην πορεία θα βρείτε μερικές μεγάλες πόλεις και ανακαλύψτε την Gatekeepers που μπορεί να σας teleport σε άλλους τομείς. Οι βασικές περιοχές των πόλεων είναι οι αποθήκες, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σε ιδιωτική αποθήκη σας, παντοπωλεία, πανοπλία και καταστήματα όπλο και ένα ναό. Μεγαλύτερες πόλεις προσφέρουν περισσότερα είδη από τα καταστήματα και υπηρεσίες όπως σιδεράδες, κατοικίδιο διαχειριστές, συντεχνίες, αξεσουάρ και άλλα καταστήματα NPCs. Οι ναοί είναι σημαντικό για τους περισσότερους χαρακτήρες για τους ιερείς είναι σε θέση να διδάξουν δεξιότητες. Νάνοι πρέπει να επισκεφθείτε ένα διαχειριστή αποθήκη ή σιδεράς για τις δεξιότητες και άλλες φυλές θα πρέπει να αναζητήσουν την κατάλληλη συντεχνία. Είναι μια καλή ιδέα να μιλήσει σε κάθε NPC που έρχεται με τον τρόπο σας και να λάβει όλα τα διαθέσιμα quests. Με αυτόν τον τρόπο είναι ευκολότερο να μάθουν το παιχνίδι και μπορείτε να επωφεληθούν ταχύτερα από τις αναζητήσεις.

 

Ένα άλλο σημαντικό μέρος του κόσμου είναι οι υπόγειες κατακόμβες και νεκροπόλεις. Αυτά είναι μέρος των σημείων 7-Quest. Μπαίνοντας τους είναι μέρος αυτής της αναζήτησης, η οποία δεν είναι πολύ κατάλληλο για αρχάριους. Τα τέρατα εκεί έχουν x4 HP (4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το κανονικό τέρατα) και είναι εύκολο να πεθάνει εκεί μέσα, αν δεν έχετε ένα καλό μέρος.

 

Giran είναι ένα "κοσμοπολίτικο" κέντρο και φαίνεται να είναι η πρωτεύουσα του κόσμου l2. Οι περισσότεροι παίκτες συγκεντρωθούν εκεί για να κάνει chat, το εμπόριο ή τα στοιχεία του εμπορίου. Άλλες σημαντικές πόλεις είναι Gludio (ως μια δίοδο προς το αρχικό χωριά), Aden (που είναι κοντά στον Πύργο του θράσος και η Blazing Swamp), Goddard (όπως μια πόλη όπου τα προηγμένα μέρη περάσει να φτάσει πολύ δύσκολο περιοχές).

 

Όταν πρόκειται για το τοπίο και τα γραφικά υπάρχουν κάποια σημεία που αξίζει να επισκεφθείτε. Η Elven Village και την πόλη της Heine θεωρούνται από πολλούς η πιο όμορφες πόλεις της lineage2. Η μουσική ακούγεται στο παρασκήνιο των κυνηγών Village είναι ένα από ένα είδος και το λαβύρινθο του Devils Νήσου είναι ένα ευχάριστο αίνιγμα για προχωρημένους παίκτες. Το κάστρο του Rune θεωρείται η πιο δύσκολη κάστρο στην πολιορκία αλλά και το μεγαλύτερο σε ομορφιά και δόξα. Αυτοί είναι μερικά μόνο από τις πολλές εκπλήξεις κρυμμένες σε αυτές τις σφαίρες της φαντασίας.

 

Clans and Alliances

 

Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να βρει Clan (αρχηγός clan) και καλεί τους άλλους να ζήσουν μαζί. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια συμμαχία βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει ο τρόπος που οργανώνονται τα πράγματα εκεί και ότι η φιλοσοφία των ανθρώπων σ 'αυτό ταιριάζει you.Unlike ηγέτες φατριών, οι οποίοι είναι ηγέτες για τη ζωή (εάν δεν αποφασίσει για τη διάλυση της clan), μέλη μπορούν να αφήσουν μια φυλή δεν σημειώθηκαν σημαντικές συνέπειες. Clan ηγέτες έχουν περισσότερες αρμοδιότητες από το κανονικό παίκτες, ειδικά εάν η φατριών είναι ένα ισχυρό και ανήκει σε μια συμμαχία. Θα πρέπει να οργανώσουν πολιορκίες, συζητούν την πολιτική με άλλους ηγέτες φατριών και συμμαχίες έντυπο προσεκτικά. Μια Συμμαχία αποτελείται από 3 ή λιγότερες φατρίες και μπορεί να είναι φιλική ή εχθρική προς άλλες συμμαχίες. Μια φυλή ξεκινά στο επίπεδο 1 και με την εξέλιξή του μέσα από αναζητήσεις και οι αριθμοί ή τα άτομα που ενώνει, μπορεί να φθάσει το επίπεδο 8. Clan δεξιότητες μπορεί να αποκτηθεί και να δώσει στα μέλη της μια φυλή ελαφρά οφέλη. Δυστυχώς, τα περισσότερα από τα οφέλη που απευθύνονται μόνο στον ηγέτη clan και οι ηγέτες των παραγγελιών του σε μια συμμαχία. Εξακολουθεί να έχει τα πλεονεκτήματα που ανήκουν σε μια φυλή, όπως είναι η επικοινωνία μέσω του clan chat με άλλους παίκτες, theclan αίθουσες, λαμβάνοντας μέρος σε πολιορκίες κάστρων και σκοτώνοντας Raid Bosses.

Για να αναγνωρίσουν άλλα μέλη γενιών αμέσως, φυλές πάνω από το επίπεδο 3 μπορεί να έχει κορυφής ως σύμβολο της clan τους. Η κορυφή είναι ορατή δίπλα σε κάθε όνομα παίκτες. Συμμαχίες έχουν επίσης κορυφές που εμφανίζονται το ένα δίπλα στο οικόσημο του clan του.

 

Ο σκοπός των συμμαχιών είναι για συμμαχίες για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον σε πόλεμο. Clan ηγέτες και συν-ηγέτες είναι σε θέση να καλούν σε βοήθεια στη σύμμαχο-chat. Συνήθως, όλα τα μέλη υπακούουν στις εντολές των ηγετών όπως σε μια στρατιωτική κοινωνία. Αυτό διασφαλίζει ότι οι λειτουργίες φατριών ως ομάδα. Αυτό προϋποθέτει ότι τα μέλη έχουν έναν ικανό ηγέτη τον οποίο σέβονται και δεν αμφισβητούν τις αποφάσεις του. Είναι σημαντικό να μην επιτεθούν ή ks ή πέναλτι μέλη της ίδιας φατριών και των φιλικών συμμαχιών. Αν κάνετε ότι σας θεωρείται εχθρός της συμμαχίας και θα απορριφθεί από το Clan.

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στο Lineage II είναι να έχει ηγετική θέση γενιών. Παίρνει πολύ χρόνο, υπομονή και αφοσίωση για την οικοδόμηση μιας ισχυρής φατριών. Λαμβάνει επίσης κοινωνικές δεξιότητες για να είναι σε θέση να κρατήσει τους ανθρώπους και να τους βοηθήσει να λειτουργούν ως ομάδα. Οι ηγέτες πρέπει να καταβάλουν κάθε μέλος αισθάνεται χρειάζονται στην φατριών και να οργανώσετε μέρη xp ή να αναθέσεις. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να αποφευχθεί η ύπαρξη μικρές ομάδες ανθρώπων σε μια φυλή, που κάνουν πράγματα μόνοι τους και κρυφά. Το υπόλοιπο του παίκτες θα αισθάνονται μόνοι, έσπρωξε κατά μέρος και δεν είναι αναγκαία ή του ανεπιθύμητου στο φατριών. Παρά το γεγονός ότι οι ηγέτες είναι αυτοί που αποφασίζουν τελικά, είναι το μέλος που συνθέτουν μια φυλή, και δυστυχισμένος μέλη κάνουν ένα δυστυχισμένο και μη-λειτουργικές φατριών. Θεραπεία καθένας ισούται με αποτελεί θεμελιώδη αρχή στην επιτυχία ως ηγέτη γενιών. Προσπαθώντας να ικανοποιεί τους πάντες είναι η συντομότερη διαδρομή σε αποτυχία. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρουν χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της μια μεγάλη φατριών. Ακόμα, κατά κάποιο τρόπο ο ηγέτης πρέπει να επιτρέψει τη συνεργασία τους ηγέτες του να εκτελέσει το υπόλοιπο της εργασίας. Ίσως ένα από τα πιο ανικανοποίητος πράγμα για να είναι ηγέτης είναι η έλλειψη αναγνώρισης. Επειδή πολύ λίγοι γνωρίζουν τι χρειάζεται για να οικοδομήσει μια φυλή από stratch.

Ένας ηγέτης που διαλύει μια φυλή έχει ποινή φατριών για 15 ημέρες. Το μέλος που αφήνει μια φυλή έχει ποινή φατριών για 1 ημέρα.

 

Raid Bosses and Special Bosses

 

20080925_antharas_b3.jpg

 

 

Διασκορπισμένα μέσω της γενεαλογίας κόσμο είναι μερικές πολύ ισχυρά τέρατα. Καλούνται αφεντικά επιδρομή και μπορεί να αναγνωριστεί από το χρώμα του ονόματός τους, η οποία είναι πορτοκαλί. Υπάρχουν αφεντικά για όλα τα επίπεδα, αλλά οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι πάντα η μεγαλύτερη, διότι αυτές θα μπορούσαν πτώση πολύτιμα όπλα και πανοπλίες. Ένα αφεντικό επιδρομή δεν μπορεί να σκοτωθεί από έναν μόνο παίκτη. Χρειάζονται πολλοί παίκτες οργανώνονται σε κόμματα επιδρομή για να προσπαθήσει να σκοτώσει ένα αφεντικό. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το σκοτώσει, θα λαμβάνει μόνο αρκετά άτομα και συντονισμού. Ένα κόμμα επιδρομή χρειάζεται μια "δεξαμενή" να καταρτίσει το αφεντικό του, ένας θεραπευτής να τον θεραπεύσει, μια σειρά μάγοι και τοξότες για να επιτεθεί στο αφεντικό από απόσταση, ενώ η δεξαμενή τρέχει σε κύκλους κυνηγημένος από το αφεντικό. Δεν επιτρέπεται να επιτεθούν σε ένα αφεντικό που είναι πάνω από 9 ή λιγότερο από 9 επίπεδα από εσάς. Αν κάνετε ότι παίρνετε απολιθωμένο και ακινητοποιημένο για περισσότερο από ένα λεπτό.

Ειδική Αφεντικά είναι μεγάλη τέρατα που δεν μπορεί να σκοτωθεί από μια ντουζίνα ανθρώπων. Λαμβάνει συχνά ολόκληρες φατρίες και συμμαχίες για να επιτεθεί συνεχώς για μερικές ώρες μέχρι να πέσει. Οι σταγόνες της εν λόγω ειδικής Αφεντικά είναι εξαιρετικά πολλές και πολύ σπάνια. Antharas, Valakas Baium και είναι μερικά από τα πιο γνωστά Special Bosses.

Πολιορκίες

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Subclasses

 

Ένας χαρακτήρας είναι σε θέση να προσθέσετε περισσότερα από ένα επαγγέλματα με κυριότερη του με τη συμπλήρωση 2 αναζητήσεις Wisper (Τύχη και Mimirs Elixir). Δεν είναι όλες οι τάξεις είναι διαθέσιμα για όλους, για παράδειγμα, ξωτικά δεν μπορεί να λάβει μια υποκατηγορία που συνήθως είναι η κύρια κατηγορία του ένα σκοτεινό ξωτικό. Σημειώστε ότι μπορείτε να έχετε μόνο μία κατηγορία που δραστηριοποιούνται σε ένα χρόνο και να αλλάξει η υποκατηγορία που έχετε να πάτε στην κεντρική ιερέα στο ναό του μια μεγάλη πόλη. Υποκατηγορία ξεκινά σας σε επίπεδο 40 και έχετε σε XP και πάλι μέχρι το επίπεδο 75 όταν μπορείτε να προσθέσετε μια νέα υποκατηγορία. Υποκατηγορίες περιορίζονται σε 3 και μαζί με την κύρια κλάση αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε 4 διαφορετικές κατηγορίες.

Για παράδειγμα: Κύρια Κατηγορία: Mystic Muse, Υποκλάσεις: Necromancer, Swordsinger, Bishop

 

Becoming a Noblesse

 

human_noblesse_001.jpg

 

Καθιστάμενη Noblesse είναι ίσως ο μεγαλύτερος στόχος του παιχνιδιού. Μόλις ένα χαρακτήρα παίρνει τον τίτλο του Noblesse αυτός θεωρείται πλήρης και ισχυρός. Υπάρχουν πολλές μεταγενέστερες αναζητήσεις που δύσκολα μπορούσε κανείς να γίνει Noblesse.

 

Τα οφέλη είναι ένα Noblesse είναι:

 

    * Φθηνότερη Teleports

    * Ειδική Teleports σε μέρη που δεν είναι προσβάσιμες μέσω κανονικών Teleports

    * Το δικαίωμα να εισέλθει στην Ολυμπιάδα Αγώνων

    * Skills Noblesse

    * Η δυνατότητα για την καταπολέμηση οδηγώντας ένα δράκο (strider)

 

Όντας Noblesse συνήθως σημαίνει ότι ο χαρακτήρας έχει πολλές υποκατηγορίες και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και mastering παίζοντας το παιχνίδι.

 

Olympiad and Heros

 

heroes-2.jpg

 

Noblesse χαρακτήρες μπορούν να εισέλθουν στην Ολυμπιάδα παιχνίδια καθημερινά σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μπορούν να επιλέξουν να αγωνιστεί με ανθρώπους της ίδιας κατηγορίας ή με άλλους κλάδους. Κάθε νίκη έχει μεταφραστεί κερδίζει 1 / 3 από τα σημεία του αντιπάλου, ενώ κάθε μέσο να χάνει την απώλεια 1 / 3 των δικών τους σημείων σας. Όταν κάποιος μητρώα για την Ολυμπιάδα, τα σημεία εκκίνησης είναι 18. Στο τέλος του μήνα το char που συλλέγονται τα περισσότερα σημεία σε κάθε κατηγορία γίνεται ήρωας.

 

Τα οφέλη του να είναι ένας ήρωας είναι:

 

    * Δόξα: η char λάμπει για ένα μήνα με ένα κίτρινο-λευκό λάμψη ώστε ο καθένας μπορεί να δει ότι είναι ένας ήρωας

    * Hero όπλα τα οποία είναι πολύ ισχυρό

    * Skills ήρωας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παίκτες όπως σιωπή, ο φόβος, ενδυνάμωση, την τελική άμυνα κλπ.

    * Δεξιότητες Clan διαθέσιμη μόνο για ήρωες

    * Hero Voice: ένας ήρωας chat κανάλι που εμφανίζεται σε όλους τους παίκτες σε όλους τους τομείς l2. Με αυτό τον τρόπο Heros μπορεί να φθάσει ο πληθυσμός μιας ολόκληρης server με ένα μήνυμα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμη για τις συναλλαγές ή να πάρει σημαντικές πληροφορίες αμέσως.

 

Heros είναι πολύτιμες πολιορκίες και πολέμους λόγω των ισχυρών δεξιοτήτων τους.

 

 

Auto to topic itan sta agglika apo tin A-Style kai egw to ekana sta ellinika gia kapious pou den kseroun toso kala agglika.!

 

Euxaristw.!

 

Link to comment
Share on other sites

oreos xrisimo gia atoma pou den kseroun kala agglika

Pio polla tha katalaveis an to diavaseis sta agglika xoris na kseris oute to Yes/No para apo edo me to translator pou exei skotosei tin sintaksi. <.<
Link to comment
Share on other sites

Min to parousiazeis diko sou , evales translator..

 

 

An to ekanes monos s ola auta 8a itan kati kalo , alla twra?:/

Link to comment
Share on other sites

Min to parousiazeis diko sou , evales translator..

 

 

An to ekanes monos s ola auta 8a itan kati kalo , alla twra?:/

 

oxi re c dn leo oti einai diko m.. leo pos egw to ekana transalate... apla gt meriki dn kseroun agglika kai einai ena poli kalo topic.!

Link to comment
Share on other sites

oxi re c dn leo oti einai diko m.. leo pos egw to ekana transalate... apla gt meriki dn kseroun agglika kai einai ena poli kalo topic.!

Για αυτό δεν καταλαβαίνεις τίποτα >< Πριν το κάνεις post δοκίμασες να το διαβάσεις να δεις αν βγάζει νόημα ;

Link to comment
Share on other sites

Για αυτό δεν καταλαβαίνεις τίποτα >< Πριν το κάνεις post δοκίμασες να το διαβάσεις να δεις αν βγάζει νόημα ;

 

 

Nai..

Link to comment
Share on other sites

Ena bravo sto pedi p ekatse, mpike google translate/opiodipote allo/ alakse merikes lekseis kai exei kanei skata ta ellinika se ayto to topic..

Oso gia to poso xrisimo einai gia tus newbi?Katholu pisteyw egw gt apla perissotera tha matheis enw pezeis para na mpeis sto L2, kai na

exeis anoixto ena allo parathiro me to pws pezete to Game..

Dn einai Need For Speed to L2..

Den kaneis kati sigkekrimeno..

Link to comment
Share on other sites

Ena bravo sto pedi p ekatse, mpike google translate/opiodipote allo/ alakse merikes lekseis kai exei kanei skata ta ellinika se ayto to topic..

Oso gia to poso xrisimo einai gia tus newbi?Katholu pisteyw egw gt apla perissotera tha matheis enw pezeis para na mpeis sto L2, kai na

exeis anoixto ena allo parathiro me to pws pezete to Game..

Dn einai Need For Speed to L2..

Den kaneis kati sigkekrimeno..

 

 

Po re file an iksera oti 8a m legate teties vl@kies dn 8a to ekana to topic egw gia an voei8isw to ekana... :/

Link to comment
Share on other sites

Topic locked

 

ean katalabeneis tipota apo auta pou grafeis mpravo sou egw pali oxi, min kaneis translate me Google Translators Altavista klp, pare paradeigma apo ton CriticalError.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...