Jump to content
  • 0

Help me custom npc

Question

Posted

Hi all guyz... eimai kainourgio member sto forum(an kai diabazo apo kairo ta topic pou aforoun l2j servers)....loipon sto 8ema mas

ston titlo leo oti zitao help me ta custom npc.... tora 8a sas eksigiso to ti enoo(dn exo paratirisei na exei ksanaginei paromoio topic ka8os eno epsaksa stin anaziti dn m ebgale ta epi8umita apotelesmata) :

otan prospa8isa na ftiakso to proto mou npc(gt palia i eperna etoimo pack i ebaza etoima) akolou8isa tis odigies apo 1 share p eixa brei edo(dn 8umamai to link alla ama to bro 8a to postaro)...loipon.... afou eftiaksa etsi sto .sql,ekana rr ton server kai ekana meta spawn to npc me to id p t eixa dosei,to npc m bgike anamesa sto patoma(dld i mesi t itam stin mesi t patomatos) k dn mporousa na to kano target... dokimasa na balo 2-3 alla idTemplate alla pali ginotan ton idio...to pack p exo einai l2j gracia final... an mporei kapoios na m dosei kapoia odigia 8a eimoun xaroumenos

ty ek ton proteron :)

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Den eine tpt.

Apla pigene stin database sou,bres to npc sou kai alakse to collision_radius kai to collision_height.

• 0
Posted

Nai Kai ec...

Ena Kalo Sumbato Poso Einai Na Baleis To Collision Radius: 13

Kai To Collision Height: 25

Auto Isxuei Gia Ta Perissoter Templates P Exoun To Kanoniko Mege9os....

Ennoeite Pws Autoi Oi Ari9moi Dn Tairiazoun Me Ola Ta Templates....

Twra An Ftia3eis p.x. Gia Paradeigma Template: To Valakas Tote Katalabaineis Oti Prepei Na Au3iseis Kai Ta 2Auta Kata Polu...

Elpizw Na Boi9isa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...