Tifε Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Psaxno enan kalo developer pou na kseri na ftiaxnei pack apo to ''0'' as m kanei pm na tou po to mail m :) 8a kerdisei mia 8esi admin ston server Quote
0 Spiros Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Filarako to na kaneis server apo to 0 dn 8es mono enan dev alla panw apo 6-7 kai stn ka8ena na ka8oriseis ti 8a kanei (px. allos gia ta html, allos giia ta quest, allos gia ta skills ktl). Wraia pes oti vriskeis kanenas dn einai malakas na gami8ei gia ton server kai na 8elei na ginei mono Admin alla 8a 8eloun kai lefta kai arketa...gia auto vres kana etoimo pack na kaneis tin douleia s na s figei kai h kapsa kai ase apo to 0. Quote
0 Tifε Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 dej leo ayto apo eclipse kai meta gia na m ta fix ta bug kai etc Quote
0 Vkouk Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 dej leo ayto apo eclipse kai meta gia na m ta fix ta bug kai etc Kanis dn 8a dexti gia mia 8esh admin..Anyway gl me to project s.;) Quote
0 Spiros Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 An 8es tn simbouli mou, h use ena etoimo l2j pack h ma8e java mazi me tous filou s. Anyway s euxomai ta kalitera me to server s kai ama tn anoi3eis kane kamia anakoinwsh na mpoume ;) Quote
0 Tifε Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 file 8a to i8ela alla exo problem me mysql m bgazei error stin eggatastasi tou mysql Quote
0 TrueCriMe Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 vsk an 8es enan petiximeno server ftiakse ena diko sou packaki fixareto k meta sikoseto xD Ayta apo mena D:D: Quote
0 Statique Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Εχω εναν φιλο, μπορώ να σου δώσω καποιο e-mail να τα πείτε. απλα το παιδι ερχεται βαζει το pack το οποιο ειναι πολυ καλο τον πληρωνεις φεύγει. Στείλε μου P.M να σου πω. OFF Topic: Filarako to na kaneis server apo to 0 dn 8es mono enan dev alla panw apo 6-7 kai stn ka8ena na ka8oriseis ti 8a kanei (px. allos gia ta html, allos giia ta quest, allos gia ta skills ktl). Wraia pes oti vriskeis kanenas dn einai -beep- na gami8ei gia ton server kai na 8elei na ginei mono Admin alla 8a 8eloun kai lefta kai arketa...gia auto vres kana etoimo pack na kaneis tin douleia s na s figei kai h kapsa kai ase apo to 0. Ξέχασες "beep" εκει haha. πλακίζω :D Quote
0 kostas147 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 apla pes mou msn file eime etoimos apo t 0 na arxisw t pack sou opos to thes Quote
Question
Tifε
Psaxno enan kalo developer pou na kseri na ftiaxnei pack apo to ''0'' as m kanei pm na tou po to mail m :)
8a kerdisei mia 8esi admin ston server
10 answers to this question
Recommended Posts