Jump to content
  • 0

Ama anoigete server deste edw parakalw

Question

Posted

Hi paides!Loipon...Kserw mexri kai na sthnw diko m server...Auto pou 8elw einai kapoios pou anoigei server na me kanei gm.Tha ton boh8hsw polu,akoma an kapoios anoigei server alla 8elei akoma help sto na ton sthsei boh8aw.Den anoigw diko m gt 8elei polles eu8ines:P

Perimenw kana post.Ama 8elete Gm pou na kserei eimai o an8rwpos saS:P

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/font][/color] ... Auta den kserw kala ta ebala kanonika twra eprepe na einai kokkina ta grammata,anyway perimenw posts!

• 0
Posted

File NaMiNe ligo duskolo ksereis to blepo na se kanei kaneis gm kai milao gia sobarous server kai oxi ayta tis plakas pou pi8anon ma8ate l2 apo to spiti sas me 5-10 filous on kai ayto gia ton eksis logo:Kaneis ma kaneis sobaros server den riskarei na kanei gm asxetous kai otan leo asxetous enoo oxi me to game alla me to team ayton pou plhronoun kai sunthroun ton server kai exoun kai thn eu8unh gia tyxon ektropes kai peripeteies.Ego ston diko mou server den exo kanei gm oyte ton kalytero mou filo.Einai polla ta lefta  Arh mou elege kapote o kourkoulos.8es gm?Kane  diko sou server  einai aplo to 8ema.

• 0
Posted

k Solidus oti peis file.Egw nai men milaw gia Java Oneo kai Archid alla oxi me 10 atoma!300+.Eixa diko m server alla exei eu8unes aston na exei allos kai egw na help.

IM to kserw oti eimai se la8os section apla epidei me prizan(hmoun se net) ksexasthka.As to kanei kapoios /move:S

• 0
Posted

Paidia parakalw kleidwste to topic!Brhka gracia final server epi 500 mia xara o server!Developer,ade ta leme:P

Lock topic plz

• 0
Posted

Paidia parakalw kleidwste to topic!Brhka gracia final server epi 500 mia xara o server!Developer,ade ta leme:P

Lock topic plz

GL :P

Locked.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...