๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Geia Sas Dn 3erw An Exei Ginei 3ana Topic Gia Idio 8ema An exei Ginei 1000 SOz Loipon Auto to Bug Xrisimebei se Bishop(Cardinal) Opou exoun Item Skill Px (Solar Flare) Sthn Arxh Mpike Me to Sub Tou Necro Pigente Ston Dyes Manager Kai Mollis 8a Patisete to Dye na mpei Kai sas Bgei Ena Para8uro p Leei =Back= Kai =Ok= Min Patisete tpt Oute na Klisete to Window Loipon Meta 8a pate 8a Mpike Me Bishop Enw Exete Anixto to Para8uro Pate Dipla Ston Manager Patate Ok Kai Sas Exei Ginei Quote
TryMoaR Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Exei 3anaginei post!!!!!! kante k kanena search! Quote
astraLized* Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Polu oreo k voithitiko auto to bug pou anafereis file alla dustixws gia sena exei ksanaginei post :/ Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Pedia Soz Dn To i3era Epsa3a Alla Dn to Brika Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ston bishop mporeis na kaneis buffs gia m attack ;p kai se merikous server, to m attack anevazei to heal power. Quote
kissmeordie Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Geia Sas Dn 3erw An Exei Ginei 3ana Topic Gia Idio 8ema An exei Ginei 1000 SOz Loipon Auto to Bug Xrisimebei se Bishop(Cardinal) Opou exoun Item Skill Px (Solar Flare) Sthn Arxh Mpike Me to Sub Tou Necro Pigente Ston Dyes Manager Kai Mollis 8a Patisete to Dye na mpei Kai sas Bgei Ena Para8uro p Leei =Back= Kai =Ok= Min Patisete tpt Oute na Klisete to Window Loipon Meta 8a pate 8a Mpike Me Bishop Enw Exete Anixto to Para8uro Pate Dipla Ston Manager Patate Ok Kai Sas Exei Ginei (kapios mob na ton kanonisi gia -1 gt exei kanei 20 topic kai pragmata p ta kseroune kai i giagiades mas) (filika pros tous mob) Quote
astraLized* Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 (kapios mob na ton kanonisi gia -1 gt exei kanei 20 topic kai pragmata p ta kseroune kai i giagiades mas) (filika pros tous mob) Dax re pro bugger den eipe k tpt gia tin mama sou to paidi..Kainourios einai sto forum, tha katlavei k autos opws oloi mas tous kanones..A, kai den legonte Mob oi moderator..Mod mporeis na tous peis. Ektos vevaia an tous paromiazeis uponoitika me ta mobs tou l2 :P Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Gia Pion Logo To -1 Dn Katalaba Auto Mporei Na TO ebala Gia Tous Newbie to L2 Dld Epidei to 3ereis eC to 3eroun Olloi?Pollu ton Maga Pezeis File Ta ToPiC Dn Eine mono Gia Esena Parto Xampari (kapios mob na ton kanonisi gia -1 gt exei kanei 20 topic kai pragmata p ta kseroune kai i giagiades mas) (filika pros tous mob) Quote
soulriver Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 egw pantwc den to eixa 3anadei afto to post pantws ty rer boy Quote
MarGaZeaS Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 kalo alla gt les na exei item skill? se ti xreiazetai? afou dn mas eksigeis se ti xreiazetei to item skill Quote
astraLized* Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 kalo alla gt les na exei item skill? se ti xreiazetai? afou dn mas eksigeis se ti xreiazetei to item skill lol!!! Quote
ardakos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 poli wraio re file dn to eixa skeftei pote arkei omws na pianei... Quote
ThugLife Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Xrhsimo gia tous newbies pou den kseroun! Gj! Quote
EtEяNiTy™ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 kalo alla gt les na exei item skill? se ti xreiazetai? afou dn mas eksigeis se ti xreiazetei to item skill to item skill einai gia na varaei o bishop. p.x. mporei na exei tuxei ena hurricane lvl 10 kai etc na mporei na varaei tous antipalous t. Quote
ardakos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 LOL! otn to ekana stn server m efaga auto kicked :-\ Quote
Recommended Posts