Vkouk Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kalispera pedia..H8ela na sas rotiso na mou pite pos akrivos ginete h diadikasia na paragkilo ena pc apo germania pou 8elo oxi na to feroun edo alla na to paro kai na to plhrono ka8e mhna gia na ine On o server m.. Ps:me paypal 8a to kano.. Ty in advance..
0 fdLP. Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 tha mporouses na pas se ena apo ta site pou tha agorazes ton dedicated server kai na deis pws ginete h diadikasia .. sxedon se ola einai h idia .. paragkelneis ton server , plhrwneis mesw trapezhs se merika h mesw paypal , perimeneis liges wres/meres , sou stelnoun info gia to pws na syndetheis me ta aparaithta stoixeia k mpeneis ston server analogws me to OS pou dialekses.
0 Vkouk Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 To sugkekrimeno site eine sta germanika opote dn ktlveno xristo..Anyway pisteuo me kalipses me thn apanthsh sou..Ty Someone Lock This Topic Plz.:)
Question
Vkouk
Kalispera pedia..H8ela na sas rotiso na mou pite pos akrivos ginete h diadikasia na paragkilo ena pc apo germania pou 8elo oxi na to feroun edo alla na to paro kai na to plhrono ka8e mhna gia na ine On o server m..
Ps:me paypal 8a to kano..
Ty in advance..
2 answers to this question
Recommended Posts