yol2goldyo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Λοιπόν αρχίζουμε. Θέλουμε 1 bishop. Παμε κάπου που έχει μικρά raid boss όπως στον L2euroworld τα giants. Λέμε σε έναν Εγω healαρω και εσύ πολεμάς. Αν σου πει οκ κάντου party. Μετά αφού αρχίσει να πολεμάει τον healάρετε για λίγο και μετά βγένετε από το party Και τον αφήνετε να πεθάνει Έτσι θα πέσουν μερικά πράγματα κάτω Και εσείς θα τα πάρετε. Ελπίζω να βοήθησα ;)
OmGG Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Ma pos sto kalo tha pesoun ta items xoris na exei pk? Ti sto kalo?
Heruvim Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ma pos sto kalo tha pesoun ta items xoris na exei pk? Ti sto kalo? ade afto...ok..o bishop pou logo spamm heal tha parei to aggro panw tou? ade kai den peftei o bishop gt einai tOOmpanos... o typos(epeidh anaferthikes se mikra lvl raid).....i mean wtf? ti soi drops tha pareis apo afton? karmian h brigandine? kamia full plate?:P entaxsei klaen maen to post oso kiou kiou kai na 8ewrh8ei....alla kai hide? hmarton. Oute 20 oute 50. 1OO? (to eida gt to ekane quote o OmGG)
cursedman5 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 se palious server ginotan auto otan epefte apo kapio mob s peftan kai items opos ston eglobal
Heruvim Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nai se palious server ginotan auto otan epefte apo kapio mob s peftan kai items opos ston eglobal nai +fwnw...c3 c4...
TryMoaR Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Auto ginete se server pou ama exeis parei polla pk sou peftoun items akoma mporei na pesoun blkies P.X mana potion i ss!
Georgekiato15 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Se kapoious server ginete na pesoun ta pragmata ama se killarei mob H kai rb! @Heruvim den 8a kaneis kai spam heal ... apla 8a tou kaneis ligo ligo ... molis dei oti peftei polu i zwh tou vgeneis apo to party kai ta pragmata tou peftoun katw ... !
Heruvim Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 leme twra...upotheseis kanoume...xseroume na paizoume kai healer..... kai + ths allhs....adieukrinisto se ti eidous server ginete anafora. ntaks eipe l2euroworld...den to xseroun oloi afto to srv. 8elondas na pw rates/buffs ktlp ktlp ktlp..... ola einai analogika kai tetia 8emata kalo einai na ta vlepoume andikeimenika.... eipa egw to prwto pou mou hrthe... katse kai skepsou posa mporeis na vgaleis an skefteis to server to rate ta buffs ta ta ta ta ...xilia duo
¤FunkyCobra¤ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 OmGG why quote hidden posts?its illegal!. Kanonika sou peftoun items kapies fores otan peseis pao mob/rb. Auto einai wraio kolpaki.
SneakyBeaky Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kl agori m gia -1 eisai.Genika ta post p kaneis ante ta 3 sta 10 na einai kala.Alla auto m to ekanes kai hide 100!auto dn 8elei hide!!!kai server p na peftoun ta items me aplo death mono enas uparxei
yol2goldyo Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 valto na doume ti 8a katalaveis.egw na voi8iso i8ela.valto re ela valto
SneakyBeaky Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ok re man na voi8iseis alla p 8a vreis tetoio server p na peftoun ta items me death?ante to karma to -1 dn to vazw.esu pes m allon server p peftoun items me death
yol2goldyo Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 l2gold-l2blaze-l2euroworld (o l2gold me ton l2euroworld einai diaforetikoi) 8es kai allous gt mono autous exo dokimasei
SneakyBeaky Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ok loipon epeidi vlepw pws den vrizeis se pm kai tetoia opws kanoun merikoi merikoi dn prokeitai na 3anapw tpt.Alla kati teleutaio:me auta ta rb dn prokeitai na tou pesei tpt.ti 8a t pesei?kamia armor c grade?an pas na ta vareseis kai tous rixneis polla lvl 8a fas paralyse
Recommended Posts