TheGreek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 re pedia exw mia erwtisei gia ta official servers enas filos m mou eipe pws oloi oi offiacial servers einai apo x1exp- 0,1exp ali8euei auto? kai an oxi mporei na m pei kaneis ta rates apo olous tous official servers? euxaristo
FovosGR Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Oloi oi official server einai x1 den exei kanenan allon pou na exei poio polu.
TheGreek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 ok tote epidi egw eixa akousta pws o teon htan x4 h kati tetia alla ok dld gia na pas 80 prepei na liwwseis poly poly agria
cliff Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Sto official exoume vitality system to vitality exei max 4 lvl kai min 0 lvl otan to vit einai lvl 4 nomizw exeis x6 xp alla gia na pesei apo lvl 4 se lvl 3 den thelei poli wra otan eisai full party se 15 min mporei na sou exei pesei sto lvl 3 kai se 1 ews 2 wres mporei na sou exei pesei sto lvl 2 sto lvl 0 to xp einai x1 to vitality katevenei san trelo otan sfazeis mobs sto lvl sou h otan eisai pio megalo lvl apo to mob to viatality anevenei otan eisai offiline h otan eisai se town Auta ara to xp sto official einai 6x ews 1x
TheGreek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 wreo kai auto :D twra prepei mono na me afisei h mana m na mpo xD kai meta 8a liwso :P
cliff Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Katse ekei pou eisai .. Kala einai na paizeis stous private server Egw prosopika sto metaniosa pou mpika official. Giati: Gia na ftasw ton Cardinal mou 77 exw faei polles wres liwsimo Gia na mporeseis na Eisai enas sostos char gia pvp prepei na kanei ebay(afou eisai mikros akoma Lefta gia ebay diskola tha vreis afou milame twra panw apo 100 euro) Gia na peraseis kala ston official prepei na exeis atoma idi sto official gia na se perimenoun etsi wste na arxhsete ta partys(giati solo den paleuete) Const Party To pvp ston official einai poli skliro Paidia tou private server ton trone stegna.(Mias kai top exoplismo einai poli diskola na pareis) Gia na expareis tha prepei na exei enan Wc h PP h Se allios den paleuete ara. kathe duo mhnes 26 euro gia to 1 acount main kai alla 26 euro gia ton buffer sou.. Tha prepei na trelatheis sta quest kai sto farming Auta ta liga Alla ama thelei mporw na se jenerosw kiallo ;)
TheGreek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 hmm dld asta na pane :S ella gia atoma pou eipes exw enan sima8iti m pou pezei official kai leei pws o 8eios tou exei idei 2 acc dld enan buffer, ena nanaki kai ena main char pou einai 77 level + sub apoti akousa
FovosGR Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 me full vitality einai san na paizeis se x2,5 mhn fadasths megali diafora apo to x1 epishs to vitality peuti polu grigora kai gia na xana anebeis 8es poles wrais idika an to exeis teliosi olo 8es 3 meres na fullarei olokliro. O Official den einai gia na mpeis ligo kai na paixeis o official einai na mpeis siga siga gia kana duo xronia na to euxaristi8is me parea kai tetia monos den axizi.
TheGreek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 mmm ok pantos molis ftasw ta 18 kai 8a exw time gia tetia 8a mpo
|Itachi Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 x1 einai alla min kseneronis eki ma8enis l2 me sosto tropo
cliff Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 re kobeshoot to 1x pou to eides? tha me trelaneis ti lew tosh wra pio panw?
jakarda Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ego exo akoysi oti OLOI ma OLOI den ksepernoyn to x1...
MotherCare Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 einai anagkh na rikseis tetoio liwsimo gia na matheis l2 me to swsto tropo..?ase more..ma8e kai me la8os an eine na katastrepseis th zwh s!
stackman Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 wreo kai auto :D twra prepei mono na me afisei h mana m na mpo xD kai meta 8a liwso :P I mana sou se pion server paizei? (plaka kanw! :P)
Recommended Posts