Freyr Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Re pedia exo ena spastiko provlima pou mou sinevei simera!Exo 2 email.Kai otan thelo na kanw login me to deftero email pou ekana simera den me afini lei oti exo bei idi alla mou leei oti bika idi me to palio mou eimail den leei oti bika idi me to kennurgio kai exo berdeftei !ti ginete mipos ine ios? Quote
NiGGaZ Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 dn kltva tpt...To mono p katalava ine oti exeis dyo account k dn se afhnei na mpeis me to 2o....gia e3hga kalytera na doume! :P Quote
Freyr Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Nai exo 2 email.Otan beno me to deftero (to eftiaxa simera)den me afini kai mou leei oti exeo iselthei idi.Omos mou leei pos exo iselthi idi me to palio mou eimai kai oxi me afto (pou eftiaxa simera).Katalaves tora?:D kai emena me exei berdepsei i ipothesi,poso malon esena :P Quote
Freyr Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Exo anixto windows live messenger.Pirazi? :P Quote
NiGGaZ Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 gia kleisto k prospa8ise na mpeis me to allo account na doume.... Quote
Freyr Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Eklisa to windows live kai pali to idio. Oso gia to sign out enoite pos ekane alios tha erxomun edw na sas to pw?:P Quote
NiGGaZ Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Eklisa to windows live kai pali to idio. Oso gia to sign out enoite pos ekane alios tha erxomun edw na sas to pw?:P den 3erw ti allo na s pw...mipws na 3anakaneis install to msn...dn 3erw tpt allo dn borw na skeftw kati allo... Btw /offtopic:steile m to link me to prob gia ta windows se pm gt dn to vriskw se parakalw...! Quote
Recommended Posts