Phreaker Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 sketi m@@@@ na to eleges... eleos re paidia...gt eine sticky??? www.lineage2.com pio einai to problima sou re kathisterimene? ean einai etsi tha grapso mia katevati lista idia topic pou eiparxoun sto OFF Topic section kai se alla forum na mpenete na vlepete ekei ti leei o kathenas.
Mask Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Poli oreo preview file! Analitiko kai me ikones!;) Alla emena prosopika den m aresi to Gracia! :-\ Den 3ero gt alla protimao to l2 apo c6 kai kato :P
Furiosus Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Emena mou arese etci, opos to ekanes! Me leptomeries kai eikones! Gratz!
٩๏̯͡๏۶ ^šêñkšš* ٩๏̯͡๏۶ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 sketi m@@@@ na to eleges... eleos re paidia...gt eine sticky??? www.lineage2.com ti na po... to paidi exei apolito DIKEO olla sto lineage2.com eleos pia .. to topic exei li3i OMG pio einai to problima sou re kathisterimene? ean einai etsi tha grapso mia katevati lista idia topic pou eiparxoun sto OFF Topic section kai se alla forum na mpenete na vlepete ekei ti leei o kathenas. edw episis na po pos o pio megalos ka8isterimenos apolous eise esy me -3 karma mas ir8es ena sou leo trava apo ki pou ir8es edw pai na vgi to lineage3 kai esy san @@ ka8ese kai kitas edw anti na pas sto real site kai na ma8is 2.3pragmata parapanw episis +Gia Unsticky to topic + gia lock
stathistsesme3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 GRACIA FINAL=JUST PERFECT ABOUT EVERYTHING
M4xTheH4cher Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 kalo post file eine olokliromeno alla panta mprois na kanis add ke alla ama bris
bkatsanis Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 nice.. an kai poia kaneis den asxoleite me to exploring.. full buff kai pvp..
xXxNTSxXx Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gamaei to Gracia... Thelw pl na dokimasw tin Aerial Arena prepei na einai pl gamati
Smok3BoY Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 pollh kali douleia man GJ epitelous twra katalavenw to Gracia Final ti einai Mpravo man
xartperi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ego exo paiksi se server mexri interlude, ama paikso gracia final tha einai san thn prot mera pou ekseka l2.
xHaRdCoRe Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ti na po... to paidi exei apolito DIKEO olla sto lineage2.com eleos pia .. to topic exei li3i OMG edw episis na po pos o pio megalos ka8isterimenos apolous eise esy me -3 karma mas ir8es ena sou leo trava apo ki pou ir8es edw pai na vgi to lineage3 kai esy san @@ ka8ese kai kitas edw anti na pas sto real site kai na ma8is 2.3pragmata parapanw episis +Gia Unsticky to topic + gia lock vasika esy mhn milas epeidh ayto einai to 1500000 account sou
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Unstickied & Relocked. Ο οδηγός είναι παλιός και τώρα πια τις πληροφορίες που έχει τις γνωρίζουν όλοι.
Recommended Posts