BROFTW Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 an vgaleis akri apo ekino tripa mou tin miti... eleino.... eno afto einai poly kalitero <~~~~~~ Dn 8eli k polu mialo re file gia na to katalavis. Akomi k oi <<nab>> boroun na katalavoun kati toso gelio.
Lazik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Eixa postarei kai eixa pei oti douleuei kai ontws etsi ginete..Alla pedia prosexte min kanete opou na nai trade giati egw ekana katalathos enan filo tou admin kai meta (your account has been suspened from all games of NPCsoft)kati tetoia akoma kai apo to forum efaga ban..Min to dokimazete se atoma pou den xerete ama einai filoi tou admin/gm
stackman Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 eiste elehnoi re!!! epidi to katalave enas to diko m to topic ir8e kai to evale edw me dika tou logia kai pire karma? eiste aparadektoi!!!
fanara Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 psiloberdeutika ligo, alla meta apo melete kai test sto server m, pianei!! :D
Freyr Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Stackman den tha eprepe na fernis antirisi!To diko soy den to exei katalavei kaneis!Pez mou enan esto....pou na exei katalavaei to diko sou guid....oxi pesss..
Spyr0s Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 frn nomizo na mporis na kaneias me 2 taftoxrona trade kai + leei oti the person is busy opote den piani
marina69 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ean doulevi tin mamisane oloi tha pai to klepsimo gonato ree :P
lockerakos Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ok na kai to double trade bug p dn einai sta akatalabistika!!GRATZ
NightmareSenario Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 +1 karma.Epitelous to katalaba to bug..to 1o kalo elliniko guide me auto to guide ;D thx File m fakoyka les +1 karma alla dn vlepw na tou valate tou pediou KrimaC Tespa file m to post s einai poli periektiko kai mpravo s giauto
GeneralKenody Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 epitelous mazepsa 20 posts kai to katalaba :P gt sto alo topic....
hakerboy Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hm. ki egw to katalaba:P epitelous, twra na doume pos 8a to fix :S
٠•●Loykoy●•٠ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 oraio re file thnx re man file -1 karma... kai ali fora na prosexeis kai sou paw -1 giati pires me tin sira ta topic's kai eleges nice.thanks,wraios....
`Gerero® Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 eiste elehnoi re!!! epidi to katalave enas to diko m to topic ir8e kai to evale edw me dika tou logia kai pire karma? eiste aparadektoi!!! opa file edo exeis adiko kita to diko s topic kita tou paidiou edo kai pes m pio exei kalitera logia ego leo afto to topic exei kalitera logia gt to exoun katalabei oloi eno stodiko s iparxoun parapona gt dn kseris ti les :P
Recommended Posts