RєVєnGeR^ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Edw lipon ena command na vlepete posoi online pextes ine ston server! (fusika otan iste char k oxi gm :P) Pliktrologiste .online kai 8a deite posoi ine on :) Aplo command..alla pisteuw oxi k kako na to ksero0me :D
fdLP. Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Edw lipon ena command na vlepete posoi online pextes ine ston server! (fusika otan iste char k oxi gm :P) Pliktrologiste .online kai 8a deite posoi ine on :) Aplo command..alla pisteuw oxi k kako na to ksero0me :D to opoio douleuei ean o admin to exei balei mesa sto source tou pack ... apo mona tous ta pack den exoun tetoio command registered sto source tous ...
Stathinho Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Simfwno me ton Mafia!! Iparxei idiko command mesa sto config tou pack.
RєVєnGeR^ Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Y Pedes Dikia m paralipsi..Dn douleuei panto0 :)
Cha0ti¢ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tote ti lete gia Alt+B....alla k pali nomizw pos e3artate apo ton admin!!
TexasJunior Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tote ti lete gia Alt+B....alla k pali nomizw pos e3artate apo ton admin!! yy auto tn admin eksartate k auto
Stealth Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 I ean eiste admin pate sto navicat kai kanete execute auto to Query: SELECT * FROM characters where `online`='1' kai dialegei tous xarakthres pou einai online alla dn einai toso euxrhsto...
Cha0ti¢ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 I ean eiste admin pate sto navicat kai kanete execute auto to Query: SELECT * FROM characters where `online`='1' kai dialegei tous xarakthres pou einai online alla dn einai toso euxrhsto... Mallon enweis to //admin k meta Kapou lei Find....ekei vriskeis olous tous ppl p einai on ta account mexri k to ip k ta stats tous
TheSoN Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Mallon enweis to //admin k meta Kapou lei Find....ekei vriskeis olous tous ppl p einai on ta account mexri k to ip k ta stats tous Den Vlepis Ola Ta Stats Tous :) Mono To ID Apo To Account & Tin Ip & Tous Chars Pou Exei Mesa To Account Episis Auto Me To Online Den Uparxi Pantou Mono Opou Exei Perasti (Opws Ston Death Wishper [Apoti Nomizo] Kai Se Allous Polous Servers)
R1aKoC Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Mono Opou Exei Perasti (Opws Ston Death Wishper [Apoti Nomizo] Kai Se Allous Polous Servers) nai o deathwisper to periexei auto to pack me to .online!
DāЯқŜiĐє Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 To command .online prepei na to peraseis esy opws kai ta alla commands .withdraw .deposit .join .leave (Gold Bar,TvT) ta opoia dn einai pantou perasmena :P
¤FunkyCobra¤ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Egw xerw h alt+b->region To .online prwth fora to vlepw
Cha0ti¢ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Odws.dn m exei 3anatuxei me to .online alla einai efxristo !!
Recommended Posts