Jump to content

DJI Mavic Mini Review


Advertisements

Recommended Posts

2127852815_MavicMini.jpg.ff0a8a6d1ffd34f390fa92b2622bf811.jpg

Η αλήθεια είναι πως η κινεζική εταιρεία διαθέτει –στην κατηγορία των drones- ιστορικό που δεν περνά απαρατήρητο, καθώς μας έχει χαρίσει ουκ ολίγα κορυφαία προϊόντα. Μια ματιά στη γκάμα της άλλωστε είναι αρκετή προκειμένου να καλύψει τα “θέλω” ακόμα και των πλέον απαιτητικών. Με το Mavic Mini όμως οι Κινέζοι ξεπέρασαν και τον εαυτό τους!

Εξαιρετικά μικρό σε διαστάσεις και με βάρος μικρότερο των 250 γραμμαρίων (θα αναλύσουμε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους αυτό είναι μείζονος σημασίας), το Mavic Mini θέτει εκ νέου τα στάνταρ στην κατηγορία του, εντυπωσιάζοντας με τη σταθερότητα, την αυτονομία και φυσικά την ευελιξία του. Μπορεί να μην είναι σε θέση να κοντράρει σε λειτουργίες τα μεγάλα μοντέλα, όμως αν μη τι άλλο έρχεται να καλύψει άριστα ένα υπαρκτό και σημαντικό κενό στην αγορά.

Πριν περάσουμε στην παρουσίαση του drone αυτού καθ’ αυτού, ας σταθούμε λίγο στη σχετική νομοθεσία και ας εξηγήσουμε τι προσπάθησε να κάνει με το Mavic Mini η DJI αλλά και τι ισχύει στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό κανονισμό 2019/947 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μία πτητική λειτουργία ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, η ελληνική απόδοση του όρου Unmanned Aircraft Systems ή UAS) ταξινομείται στην ανοικτή κατηγορία Α1 εφ’ όσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...