Jump to content

Πατέντα της Oppo αποκαλύπτει ένα smartphone με πλαϊνή pop-up κάμερα


Advertisements

Recommended Posts

2345234.jpg.e542821166c4e7ebfabee89c8a77a12f.jpg

Μέχρι σήμερα έχουμε δει εγκοπές ή οπές για τις εμπρόσθιες κάμερες, με motorized μηχανισμούς pop-up ή ακόμα και περιστρεφόμενες κάμερες. Πρόσφατα, μία πατέντα της Oppo δείχνει μία άλλη ιδέα πάνω στο γνωστό concept της εμπρόσθιας κάμερας που «εμφανίζεται» χάρη σε ένα motorized μηχανισμό. Η ευρεσιτεχνία που βρέθηκε στην βάση δεδομένων της Κινέζικης αρχής CNIPA (China National Intellectual Property Administration) δείχνει την εμπρόσθια κάμερα να ξεπροβάλει από τα πλάγια της συσκευής.

1.jpg.4abe479b1b1480db62bb18cb41df2664.jpg

Στα σχέδια του πρωτότυπου smartphone της Oppo, φαίνεται ότι η motorized εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της συσκευής, και ξεπροβάλει μόνο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Στο ίδιο σημείο, αλλά από την πίσω πλευρά βρίσκονται σε κάθετη διάταξη δύο κάμερες και ένα φλας. Στην δεξιά πλευρά επίσης υπάρχει το πλήκτρο power on/off ενώ στην αριστερή πλευρά παρατηρείται το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου. Στην κάτω πλευρά του concept διακρίνεται το ηχείο, η υποδοχή USB-C καθώς και η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά.

4.jpg.8c3884e151c47ae6251c5a13d4086fbc.jpg

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε σκοπεύει η Oppo να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη ότι η Κινέζικη εταιρεία χρησιμοποιεί συχνά μηχανισμούς pop-up στις συσκευές της είναι πολύ πιθανό να δούμε και αυτή την εκδοχή σε ένα πραγματικό προϊόν. 

GSMArena

 

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock