to proto m bgazei error me to spawntable gia ta NPC's k to deutero den exei error alla den pairnei eukola NPC's k kati allo p eida einai oti otan kano ton allon hero (//sethero) den pairnei tin aura me authn tin ek8ampotiki lampsi alla prepei na foresei to stema tou hero h to infinity weapon....
K skeftomai tora pio apo ta 2 pack na leitourgo? H na allakso se L2J_Free?
2)8elo na anoikso ta ports sto modem mou BaudTec 40068194
exo psaksei ola ta post edo k tpt k me to PortForward den bgazo akri gt 8elei registation key gia na kanei Update Router....Ta ports gia na anoiksoun prepei na ta balo se TCP/UDP alla sto Virtual Server den bgazei tetoia epilogi....Exete kamia idea gia to ti prepei na kano?
Sorry an einai ligo megalo to Topic alla eipa na ta po ola mazi, mn gemizo tzampa post to forum ;)
ADENA
500 K = 40e
1kk = 70e
3kk = 190e
ITEMS
staff of life = 150e
karmian set = 90e
elven jewls top D = 30e
Orcish Poleaxe+1 best C pole = 680e
any D grade armor on demand
discord
wiz0642_81242
Question
Alexi
Hi se olous...8a i8ela na sas rotiso ta eksis:
1)Exo 2 Datapack :1)L2J_Umbrella_Rev_953 2)L2J_Server_Unstable_Version:2581
to proto m bgazei error me to spawntable gia ta NPC's k to deutero den exei error alla den pairnei eukola NPC's k kati allo p eida einai oti otan kano ton allon hero (//sethero) den pairnei tin aura me authn tin ek8ampotiki lampsi alla prepei na foresei to stema tou hero h to infinity weapon....
K skeftomai tora pio apo ta 2 pack na leitourgo? H na allakso se L2J_Free?
2)8elo na anoikso ta ports sto modem mou BaudTec 40068194
exo psaksei ola ta post edo k tpt k me to PortForward den bgazo akri gt 8elei registation key gia na kanei Update Router....Ta ports gia na anoiksoun prepei na ta balo se TCP/UDP alla sto Virtual Server den bgazei tetoia epilogi....Exete kamia idea gia to ti prepei na kano?
Sorry an einai ligo megalo to Topic alla eipa na ta po ola mazi, mn gemizo tzampa post to forum ;)
thnx gia ton xrono sas!!!
2 answers to this question
Recommended Posts