EtEяNiTy™ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 multi skills douleuei alla douleuei kai se core pvp-kante search paidia prin postarete(gia allh mia fora na to empedwsoume)thanks
TorRento® Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 mesoneis ston aria emena metixe might lvl 10 se as kai thelo natoxo se bow :P
nalbi13 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gj LiFo an kai oi perisoteroi to kanoun afto ston multi skill tou Core. 8imamai otan egw eixa diakopsei ena siege rixnontas mia clan XD. eixa kanei kamposes fores stuck se health weaps kai haste.
sweetparanoid Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ginete kai me HD anti gia shield arki na exeis ls se onehanded
sweetparanoid Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 safto to kolpo den einai ipoxreotiko na valis to weapon sto f1 boris apla na to klikaris .... nomizo!!!
kissmeordie Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 file ayto me to passive i me ta active exoune piasi se enan server palia ekana to wep m toumpano eixa se ena bow active skill kanoniko gia na varaw tous alous ekana sub se mage kai varaga arga kai skeftika na valw sto f1 to oplo to bow sto f2 to archana patisa to f1 kai amesos to f2 kai eida oti sta skill emeine to skill t active kai sto bow emeine mono i LS :D eitan teleio alla apo tote den to ksana dokimasa tha to kanw
AnestikaSs Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Gnwsto bug kai dn douleuei stous perisoterous server..
Recommended Posts