pankostrelos Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 pos mporei kapios na hackarei tin database enos server kai ti mporei na kanei kapios gia na min mporei na exei allos prosvasi stin database tou??? Quote
0 sτrίkε- Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 loipon gia na s pw tin ali8eia exw peiramatistei me auto to 8ema stin arxi dn eixa valei pass sto sql kai peira ena prg p eixe kanei post o XxRxX kai akoulou8isa tis odigies peira prosvasi stin database oxi san admin alla san "dolofonos" apla borousa na katastrepsw arxeia tis database kai o server na kleisei... stin synexeia ekana to idio alla evala password sto sql me apotelesma otan paw na bw stn database me to prg na m zitaei ena code legomeno crack code dn boresa na to vrw alla dn itan kai to ASDA p eixa valei san password sto sql... opote prepei na 3ereis na to use polu kala to program gia na hackareis mia database episis iparxoun kai ta backup ta opoia s swzoun mia fora..!elpizw na help! Quote
0 pankostrelos Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 pos vazw pass pou les sto SQL gia na min mporoun na mpoun se mena? EDIT: sou exw kanei pm na me kaneis add sto MSN :) Quote
0 Relcone Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Otan kaneis instal to mysql ena bhma prin to telos sou leei gia pass. Afou to oriseis ekei to bazeis kai sto localhost. Quote
0 pankostrelos Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 aa nai afto to exw kanei.. omws......oloi to idioi dn vazoun panw katw?? dld root i to afinoun keno???? kai an 8es na to allakseis pos ginetai? Quote
0 Relcone Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ela re su apla bazeis kati allo stin 8esh tou root as poume server + pankotrelos gia pass paradeigma lew twra. Episis exeis kanei polla topic 2 kai olas einai idia an ksexases na rwthseis kati apla kane edit to prwto post. Quote
0 pankostrelos Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 server ennoeis na valeis san username??? kai ama 8elw na allaksw to idi iparxon password? Quote
0 Relcone Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Koita otan kaneis instal to mysql ligo prin pathseis execute sou leei na baleis Username kai PSW bale ekei ena username kai ena psw kai bale to idio username kai psw sto navicat otan kaneis neo connection. Quote
0 sτrίkε- Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 dn s leei na valeis username kai password s leei na valeis pass kai meta na to epnalaveis..! Quote
Question
pankostrelos
pos mporei kapios na hackarei tin database enos server kai ti mporei na kanei kapios gia na min mporei na exei allos prosvasi stin database tou???
8 answers to this question
Recommended Posts