Στο pc που τρέχει ο server όπως είναι λογικό τρέχει κανονικά !
Στο δικό μου pc πάλι τρέχει κανονικά ! έχω κάτι θεματάκια που και που με ένα μήνυμα resolve host name αν δεν κάνω λάθος !
Προσπάθησα να μπω από άλλα pc αλλά τίποτα ! κολλάει στο login στο μήνυμα με το cancel !
Έχει κανείς καμία ιδέα ;
θα με βοηθούσε πολύ !
Ευχαριστώ !
edit : Βρήκα το πρόβλημα ήταν λογικό.. είχε περασμένο λάθος address στο l2.ini ! το post μπορεί να κλείσει αν και το θέμα με το error για το host παραμένει ! μου πετάει μερικές φορές ένα παράθυρο εκτός παιχνιδιού (απλό windows error message) και κολλάει πάλι στο login.
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Hello everyone!
I have a problem with editing mobs. I took some Mobs from here without sound and added them,
they looked good !!! BUT BUT !
When I hit him it does generate the effect, but when he hits it it doesn't.
Is this effect controlled from Npcgrp.dat?
PD_ I add capture of the event / effect I mention.
I await your answers, thank you!
Question
drgn
Γεια σας και πάλι !
Έχω ένα περίεργο πρόβλημα..
Στο pc που τρέχει ο server όπως είναι λογικό τρέχει κανονικά !
Στο δικό μου pc πάλι τρέχει κανονικά ! έχω κάτι θεματάκια που και που με ένα μήνυμα resolve host name αν δεν κάνω λάθος !
Προσπάθησα να μπω από άλλα pc αλλά τίποτα ! κολλάει στο login στο μήνυμα με το cancel !
Έχει κανείς καμία ιδέα ;
θα με βοηθούσε πολύ !
Ευχαριστώ !
edit : Βρήκα το πρόβλημα ήταν λογικό.. είχε περασμένο λάθος address στο l2.ini ! το post μπορεί να κλείσει αν και το θέμα με το error για το host παραμένει ! μου πετάει μερικές φορές ένα παράθυρο εκτός παιχνιδιού (απλό windows error message) και κολλάει πάλι στο login.
Edited by drgn1 answer to this question
Recommended Posts